Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
|AP|
veterán
Alapvetően nekem sincs gondom azzal, hogy szinte ugyanazt kiadták újra. Az S2 még mindig egy teljesen jó és piacképes telefon és ha ez valóban olcsóbb lesz, akkor van ennek helye a mai tepsik mellett (sosem gondoltam volna, hogy egyszer egy 4,3"-os telefonra azt mondom, hogy nem tepsi - pedig dehogynem).
Szóval szerintem nincs ezzel baj, sokkal több normális tudású telefon kellene a középkategóriába és nem elmenni az "annál jobb minél nagyobb" irányba.
(viszont konkrétan az S2 Plusról: ahogy látom megkapta az S3 fényes-sima-csúszós borítását.... na azért nagy kár)
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
- OLED TV topic
- Warblade
- Autós topik
- LEGO klub
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Formula-1
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- 4 db érhető el (130/131/132) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- Amazfit GTR Mini okosóra / Számla / Garancia /
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest