Új hozzászólás Aktív témák
-
gooool
őstag
Mindkét kártya 1-2 hetes, egyiket én bontottam ki, a másikat az IT-s a cégnél, ahol melozom. Tiszták, nem ujjlenyomatosan raktam be őket, ügyeltem rá.
Most meglesem egy Snapis, igazoltan független S20 FE-ben, hogy miként működik a két sim, ha okés, akkor becserélem rá. Jobb telót ezen az árszinten nem tudok, illetve így szinte szőrén megoldódna a probléma...Most írja egy ismerős, hogy neki is a digivel ugyanez a baja, telekomos kártya mellé berakta és azóta nincs szolgáltatás rajta (Xiaomija van azt hiszem). Na de hogy tudja egy sim elbaszarintani ennyire a dolgokat es blokkolni a masikat teljesen?
-
icemad
nagyúr
Az is lehet, hogy régi a kártya.
A másik dolog, amit írsz is, hogy hardverhiba. Ez is előfordulhat. Ezt csak úgy tudod kizárni, ha szerzel 2 másik (voda/digi) kártyát, és azokkal teszteled.
(Olyat is láttam már, igaz nem ennél a telefonnál, hogy a 2 sim tökéletesen működött, addig, amíg nem kapcsolták be mellé a wifi/BT modult. Mai napig nem tudom, hogy ez, hogy függ össze a sim kártyákkal, de saját szememmel láttam, hogy a srác bekapcsolta a wifit, a telefon meg eldobta a sim2-t.) -
gooool
őstag
Az is megvolt, kikapcsoltam utána, majd be, de semmi, a digi-s kártya a 2-es sim helyen tud mindent (VoltE, mobilnet, hívás, sms), de az 1-es helyen a vodás teljesen kuka, térerőt mutat, de azon kívül semmi, a sim kezelőben is ismeretlen kártyaként ismeri fel, nem írja ki a szolgáltatót, mint a digi-snél.
Lehet, hogy hibás a készülék? Mert eszembe jutott, hogy még a két vodás simmel is csinált a vége felé ilyet, hogy az egyiket random eldobta és csak úgy javult meg, hogy kicseréltem őket, igaz annyi akkor segített, most ez sem... -
gooool
őstag
válasz
ShadowLac #5594 üzenetére
Nem, de az bekapcsolás után már egyből tudta, amit kéne tudnia, míg itt 20 esetből most a héten egyszer sikerült ezt a 2-2,5 napos üzemet kihozni belőle, mielőtt újra megbolondult és nem hajlandó csinálni a dolgát.
icemad:
Próbáltam már, most ismét, hogy írtad, hátha, de semmi eredménye, ugyanúgy azt kapom, hogy nincs regisztrálva a hálózaton... -
Menthos66
friss újonc
Sziasztok!
Van egy S20 FE es Galaxy watch3 keszulekem. Erdeklodni szeretnek, hogy a watch3 vezetek nelkuli toltojevel mennyire "egeszseges" tolteni a telot? Mert ahogy neztem elvileg van ra lehetoseg. :)
Valaszotokat elore is koszi
-
gooool
őstag
válasz
bendegruz #5591 üzenetére
Igy van, sot, tobbnyire a digis megy, mint most is, a vodas meg el van pusztulva...
Nagyon nem tetszik ez nekem, foleg hogy az elso telefonom amit ugymond a felsokozepbol valasztottam es 100+ ezret kiadtam erte.
Lehet egy hard reset segitene, de ujra belakni nagyon nincs kedvem az egeszet...meg idom se. -
gooool
őstag
Sziasztok!
Van egy Exinos chipszettes, elvileg fuggetlen S20 FE, amivel eddig nagyon elegedett voltam, ket vodas simmel hasznaltam, szep es jo volt.
Viszont most egy masik vodas sim melle digi-s kerult es azota elbutult az egesz...kulon-kulon csodasan elketyegnek benne, de egyutt rettenetesen hektikus, hol mukodik par napig egymas mellett, hol az egyik total elerhetetlenne valik, tererot mutat, de se VoltE, se net, hivasinditas/fogadas lehetetlenne valik, azt irja nincs regisztralva a halozaton.
Ez igy nem tul kellemes, mert az egyik a munkamhoz kellene es epp most is az a sim teljesen off. Restart, sim ki-be, felcserel, stb. mar mind megvolt, nem segit.Lehet, hogy megsem fuggetlen a telefon vagy csak egyszeruen sz@r es vegyek masikat?
(Anyam regi Sziamiaujaban poccroff mukodik stabilan a ket sim egymas mellett)Koszonom a segitseget!
-
DarkDeer
senior tag
A Snapdragon-os verzió 6 helyett 8Gb RAM-ot kapott, vagy ez csak valami elírás?
[link] -
zoltan77
aktív tag
válasz
justmemory #5567 üzenetére
Akkor lehet a legutólsó frisítéssel javítottak rajta, előtte szerintem valamit elbaltáztak a fényerő szabájozásban. Egyébkén, most hogy 2 napja használom a snapis fe-t sokkal fluidabb a működése mint az előző exynos verziónak, nincsennek azok a darabos animációk vagy böngészőben a götgetés.
-
justmemory
senior tag
válasz
Merchior #5580 üzenetére
Szia,
lehet gyártási hiba is, persze. Viszont készülj arra is, hogy meg fogják kérdezni, hogy hogyan lett ilyen, mikor vetted észre tartottad-e tokban, nem tetted-e ki magas hőnek, erős sav vagy lúg nem cseppenhetett-e rá, stb. Mondjuk - szerintem - magától nem lesz ilyen. Az én példányomnak (zöld) nincs is színre fújva a kerete. Van viszont egy A5 2015-ünk, annak színre van festve a kerete, de csak erős behatásra - leejtés - pattant le belőle pici darab. Ettől persze lehet tiéd akár gyári hibás is, de valami oka akkor is kell legyen,
hogy a festék így "megmaródjon", megfolyjon.
Jobban megnézve picit olyan, mint ami "kidörzsölődött". -
Merchior
tag
Sziasztok,
Vásároltam SES-ból egy Snapdragon-os S20FE-t egy hónappal ezelőtt, amin tegnapelőtt vettem észre, hogy az alján az usb csati és a mikrofon mellett megszűnt létezni a színezés a fémkereten. Konkrétan előbújt az acél a pirosság alól.
Központi márkaszervízben közölték, hogy csupán esztétikai hiba, mivel nem befolyásolja a működést, nem érvényes rá a garancia. A keret cseréjének listaáráról ne beszéljünk inkább....
Annyit sikerült még kinyögni a kollégáknak, hogy szerintük valami erős sav megmarta.
Nagyon le akartak koptatni, az biztos.
Mivel csak egyetlen hónapja van meg, nem igazán szeretném ennyiben hagyni, hétvégén tervezek bepróbálkozni másik szervíznél, hátha hajlandóak szóba is állni velem.
Látott már bárki egyáltalán hasonlót, hogy valami kimarta a fémből a színét? Valóban ennyiben megáll a téma, hogy esztétikai és kész, vagy elképzelhető esetleg gyártási hiba?
[kép] [kép] -
Badboys
őstag
1 hónap vívás a samuval és a fogy. védelemmel gyakorlatilag az eredmény 0. Amennyiben van időd és türelmed a lehetőség adott. Az eredmény eladtam az exit vettem SD t rendes bukóval. Értelme semmi. Mindenféle bunkómódon igyekeztek lerázni. A véleményen a samu cégről és a kiszolgálóiról inkább nem részletezném.
-
K82
őstag
Még tippelni sem tudok sajnos. Pixel 4XL-en már akkor elkezdtem használni amikor még itthon nem volt hivatalosan elérhető a GPay, ott addig megvolt az app amíg hozzá nem adtam a saját fiókomat - itt még érthető volt a dolog. Aztán a hivatalos indulás után amikor újraraktam a telót, megint nem volt sehol, de felraktam apkmirror-ról, onnantól fogva a következő telefonjaimon is megvolt. Aztán idén májusban vettem egy Zenfone 8-at, ott megint az apk kellett. Most a Oneplus 8T-n meg alapból be tudtam lőni...
-
K82
őstag
Néha előfordul, ilyenkor kell leszedni apkmirror-ról. Ha megvan, onnantól látnod kell.
-
Crucio
aktív tag
Lehet az a gond, hogy nem adódik hozzá a Revolut kártyám, csak nem tudok rájönni, hogy mi a gond, lásd egy másik topikba írt hozzászólásom: https://mobilarena.hu/tema/erintesnelkuli_fizetesi_megoldasok_paypass_via_nfc/hsz_4723-4723.html
Ha valaki konfigolt már Revolutot ezen a telefonon, akkor örülnék, ha tudna mondani valami okosat, mert kissé meg vagyok lőve. -
Crucio
aktív tag
Sziasztok!
Valaki tudja, hogy kellene ezen a telefonon használni a Google Payt? A virtuális Revolut kártyámat szeretném összelőni hozzá, de elakadtam. Olyan, mintha nem lenne rajta a Google Pay, de közben meg mégis, de magát az alkalmazást, beállításait nem találom, pedig elvileg az Android 11 része. -
JoHnni
senior tag
Sziasztok! Valaki próbálta már esetleg az ismert hibákra hivatkozva garanciában kicseréltetni a telót snapdragon verzióra?
-
justmemory
senior tag
Órákig volt a zsebemben munka miatt (nem klimatizált helyiség), majd a 4 órát napon álló autóba szálltam be, a klíma nem ment rá. Visszavételt a fényerő tekintetében akkor tapasztaltam, mikor kint hagytam a napon. Nyikván meleg lett; de ezt szerintem sok telefon hasonlóan szabályozza.
Nem azt mondom, hogy nem volt vagy nincs probléma (értsd: nem szabályoz le esetleg korábban, mint más), de szerintem javítottak rajta. -
Dilikutya
félisten
Amin meglepődtem, hogy volt fólia a kijelzőn. Rendes, feliratmentes védőfólia. Vagy ez ma már szokás a Samsungnál? Nemrég vettem egy céges A52-t az egyik kolleginának, azon nem volt.
-
zoltan77
aktív tag
válasz
justmemory #5559 üzenetére
Akkor nekem lehet hibás volt az előző telefon, ezzel nincs probléma. Mindegy engem már nem érdekel az a lényeg ez tökéletes.
-
Sensation
tag
Sziasztok!
Valaki érezte már hogy kevés a 6 GB RAM?
A topik legelején volt téma, azóta eltelt egy kis idő, több a tapasztalat.Köszi.
-
Badboys
őstag
Valaki használja SGW3 al a telefont? Amennyiben igen privátban tennék fel egy kérdést. Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Samsung legolcsóbb S20 szériás modellje azért annyira nem szerény, mint amennyivel kedvezőbb árcédulát mellékelt a gyártó.
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad W540 - i7-4810MQ I 16GB I 256SSD I K2100 I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RX 7800XT 16GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest