- Milyen notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Gaming notebook topik
- Androidos tablet topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ctvagyok
őstag
Nálam s4 minin teljes fényerőn, alap gyári szín beállításokkal minden kocka látszik, de kettő egymás melletti kockát nehéz lenne megkülönbözetni.Persze alsó felső sor a kb jó.Szóval átmenetek annyira nem látszódnak.
IPS táblámon jobban látszik a különbség, de csak ha csutkára feltekerem a fényerőt.Főleg az második és harmadik sor között látható nekem, hogy mennyivel jobb.Közepes fényerőn meg semmi sem látszik, midnen fekete a táblán.Samoleden egész jól láthatóan van valami kisebb fényerőn is.Mondjuk az asus táblám nem a legjobb képernyővel rendelkezik a világon.De az s4 mini sem a legjobb samoled.
Kár, hogy nincs valami kalibrált monitor a közelben, mert így nemtudom mit kéne látnom.
Szóval ipsen jobban megkülönböztethetők az átmenetek nálam, de nem sokkal.Még ezen sem tudnám a két középső sort magamtól kirakni ha csak a kockák lennének meg.
Hétköznapi használatban nem vettem észre ezt, sem a lilulást.De mostmár figyelem ezerrel mikor lilul.
Megnéztem a wave 1 esem is és ott szürkébb , míg az s4 mini kicsit barnább.Viszont kevésbé látszik az átmenet.Érdekes.
Nemis tudom miért nem erre a kockanézegetésre használtam eddig a telefonom Ez lesz az új hobbim.Megyek a MM be nézegetni kockákat. Na tuti igy választok legközelebb telefont.Samoled meg lehet fehérnél többet fogyaszt, de kontrasztarány miatt lehet, hogy kisebb fényerőn is kényelmes használni nem?Tehát akkor meg azon spórolsz.Perze lehet mostan hülyeséget mondtam.És főleg a régi samolednél volt hogy minél kisebb fényerő annál rondább volt a fehér.
Új hozzászólás Aktív témák
- loup-garou károsultjai
- iPhone topik
- BestBuy topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Hardcore café
- Router gondok
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest