- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi haladó szinten
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen széket vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- OLED TV topic
- OLED monitor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egzee
őstag
Hát az én winyóm talán nem swappol annyit Stalker alatt 4gb rammal...
Egyébként nem értem, hogy az új konfigoknak miért jelentett nagy próbát a stalker... arra is úgy készültek az emberek mint a crysisra!!! Azt puff:
2500+ barton
asus 9600xt
1gb samsung ramÉs highon ment a játék! megvettem a 8600GT-met és az első dolgom az volt, hogy megnézni milyen maxon a grafika! Miután láttam, hogy nem változott semmi, szép lassan kiléptem a játékból!
Emlékezetes marad a dolog!
Tulajdonképpen emiatt tudtam eladni a konfigot 60 ezerért! A csávó olyan boldogan netezik rajta!!!
"Az egész család a csodájára jár, hogy ez nem fagy le, és, hogy milyen halk!"
Mondtam nekik:
Mert én csináltam! -
Egzee
őstag
válasz
venember83 #6 üzenetére
Hehe!
Amikor még a te optimizmusod is meginog a tápokkal kapcsolatban...
Elég sanszos, hogy a 2. GB ramnál fogyott el a táoegység mert lehetetlen, hogy rosszabb eredmény jöjjön ki 2x annyi rammal!!!
Jó teszt! A képet sokalltam! Inkább egy képet tettél volna fel az SLI kinézetéről!
Istenem!!! Én is szeretnék a rokonod lenni!
Új hozzászólás Aktív témák
- ELADÓ i5 14600KF + RTX5070 + 32Gb DDR4 + 600W Platinum + Wifi + SOK GARI + AKÁR HÁZHOZSZÁLLÍTÁS IS!
- Nintendo Switch Lite CFW 20.4 + 256GB microSD, Dual Boot + Atmosphere 1.9.4 + 3 hó garancia!
- Lenovo Thinkpad T14 -50% 14" Brutál AMD Ryzen 5 PRO 4650U 6Magos 16GB 512GB SSD FULLHD IPS MATT
- Nintendo Switch OLED 20.4.0 + Android 15, 256GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- ASRock B560 Steel Legend + i5 11500 + ID-Cooling + 16 Gb Corsair Vengeance RGB Beszámitok!
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- HP 840 G8 Workstation (gamer célra is) dupla CPU Xeon Gold 6134 64Gb
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest