- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
Új hozzászólás Aktív témák
-
attila9988
őstag
válasz
CPT.Pirk #175 üzenetére
Amit a 2 disztroról írsz, az viszont nem igazán tetszik. Nekem a felsorolt két disztró egyike sem fele meg az igényeimnek... (ezért van sok disztró)
Azért van sok disztró, mert ha akarom, összeszedhetem magamnak az összes gpl -es, és bsd -s progit ami megfelel a posix szabványnak, és azokból azt legózok, amit akarok. Pont ez a legjobb benne. Ha én azt elnevezem "sárgakutyafüle" disztribúciónak, akkor van nekem egy operációs rendszerem. Mit érdekel akkor engem hogy létezik másik is, ha nekem pont olyan van, ami megfelel az én igényeimnek. Akinek kell rendes support -os fizetős se@@kinyalós megoldás, az elmegy a redhat -hoz, és vesz magának egy olyat.
-
erdoke
titán
válasz
CPT.Pirk #175 üzenetére
Akkor lehetne ezt korrektül összehasonlítani, ha két hasonló elterjedtségű operációs rendszert vetnél össze. Nyilván nem sokan veszik a fáradtságot, hogy célzottan a 18 asztali Linux felhasználó gépén kártékonykodjanak... Ugyanez áll az Office-ra is. Régóta Operával böngészek, de nem áltatom magam, hogy azért lenne biztonságos, mert nincs benne rés, és azt a keveset is villámgyorsan foltozzák. Legalább annyit számít, hogy 2-3 %-os részesedésű dolgokra nem nagy (kár)öröm kártevőt írni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új állapotú, csúcstechnológiás Roborock Saros Z70 robotporszívó
- Ygitk ZP-THP60 vezeték nélküli fejhallgató / 12 hó jótállás Akkumulátoros vezeték nélküli fejhallga
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Apple iPhone 16 Plus 256GB,Újszerű,Kábel, 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest