- Megnyerte a Qualcomm az ARM-mal szembeni licencvitáját
- Október közepétől kezdi el megoldani a PC-s játékosok gondját a Microsoft
- Másodszor is nekifut az AI PC-k meghódításának a Qualcomm
- Megjött a Chieftec VEGA M szériás tápok legnagyobb teljesítményű kiadása
- 280 Hz-es, remekül felszerelt WOLED monitor jött a Gigabyte gondozásában
- 280 Hz-es, remekül felszerelt WOLED monitor jött a Gigabyte gondozásában
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Oroszok csomagolják ki a még be nem mutatott iPad Pro M5-öt
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Raspberry Pi
- Amazon Kindle
- Projektor topic
- Apple asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Anulu érvelése egyértelműen hibás. Ha a zárt forrás annyival biztonságosabb lenne, akkor nem Windowson hemzsegne az az eszméletlen sok kártevő. Ha ezt megnézzük program szinten, akkor pl. támadnak az officera kigyúrt kártevők...
Amit a 2 disztroról írsz, az viszont nem igazán tetszik. Nekem a felsorolt két disztró egyike sem fele meg az igényeimnek... (ezért van sok disztró)
A Valve meg csak nem akar megszakadni, a jelenleg létező 400 valamennyi disztróval. Oké persze itt csak a 10-20 népszerűbb, asztali disztróra gondolva. Viszont el nem zárkóznak attól, hogy máshol is lehessen futtatni a klienst.ddekany: hú miket nem mondasz. Én már "új generációs" vagyok, nekem a LibreOffice meg terminálban a nano a szövegszerkesztő.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4570 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G9 i7-1255U 32GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Bomba ár! Fujitsu T935 Convertible: i5-5G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone Xs Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3537, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest