- Multifunkciós adattároló érkezett a Patriot színeiben
- Egyedi megjelenésű Radeon VGA a Yeston és a GravaStar keze nyomán
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- A hírek szerint a jövő év végére érkezhet a sokat pletykált NVIDIA N1X SoC
- DUNE médialejátszók topicja
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Bluetooth hangszórók
Új hozzászólás Aktív témák
-
FTeR
addikt
"Az azért nagyon merész kijelentés, hogy a PC jövője csak a Microsofton múlik. A windows semmi volna a piacon, már csak az emberek szempontjából is, ha nem volna rengeteg szoftver, ami csak Microsoft rendszeren fut el."
nem hiszem. a pc mint brand vagy kategória lehet megmarad, de szvsz elég egyértelmű, hogy a kategória egybenőtt winnel. pl már osx is pc-n fut, de azt mégis mac-nek hívják.
a linux meg édeskevés hozzá. ha van vmi nem pc windows, meg pc mondjuk linuxszal, akkor nem a linux részesedése fog felnőni pc-hez, hanem pc bukik linux szintjére.pc alatt az "IBM kompatibilis" x86/x64-et értjük, aminek egyik ismertető jele, hogy nyílt szabványokra épít és bárki készíthet hozzá alapvető alkatrészeket (nem csak perifériát). ami 2 dolognak köszönhető, egyrészt annak, h anno IBM nagyjából leszrta, míg más cégek (mint intel, nvidia, stb.) nagy fantáziát láttak benne, a másik, hogy ms olyan os-t adott hozzá, ami bármilyen hw-t megkajált.
ez egydülálló dolog, minden korábbi és azóta is megjelenő új számítógép zárt, nem cserélgetheted kedvedre az alkatrészeket és az os-t (max vmi hivatalosan nem támogatott módszerrel, pl jailbrake vagy ram flush vagy bootcamp, mint alibi). -
törölt tag
Az hogy jön még egy hozzászólás, amire válaszolni akarok, koránt sem "eszembe jut", és többnyire semmi köze az "aktuális hozzászólásomhoz". A következő pont már inkább illik ide:
"ha egy hozzászólásra válaszolsz, akkor azt a Válasz gombbal tedd, hogy akinek írod, illetve mindenki más is láthassa mire és kinek válaszoltál. Ha 1-2 szavas választ szeretnél adni több hozzászólásra, akkor azt ne több hozzászólásban tedd, próbáld meg egy hozzászólásba összegyűjteni a mondanivalódat."
-
törölt tag
válasz
Rickazoid #302 üzenetére
Ellenben az emberek 90%-a így használja:
#6: oké.
#10: nem.
#17: szerintem lehet.
#26: jobb felső sarokba kattints.És igazából egy épkézláb indokot nem olvastam még, hogy miért is érné meg sz**atni magam szerkesztgetéssel. Oké, a fejlécekkel kicsit hosszabb lesz, nagy kaland.
-
Rickazoid
addikt
válasz
#95561216 #300 üzenetére
Azért okosan is lehet használni azt a szerkesztés linket, főleg ha nem írsz sokat célszerű.
Példa:
Válaszoltam neked, majd
a szerkesztésben (csak úgy random választottam hsz-eket most)
(#66) ntomka: 2. válasz
(#84) CPT.Pirk: 3. válasz
(#140) eternam: 4. válasz
(#174) ddekany: 5. válasz
(#231) DeFranco: 6. válasz
(#271) attila9988: 7. válasz
(#286) bambano: 8. válasz.Ha jól emlékszem a szerkesztési ablakban 15 perced van, több füles böngészőnél meg nagyon egyszerű kezelni, hogy kinek mire válaszolsz.
-
törölt tag
Detto, vagyis én már feladtam egy kérdésem. Persze volt pár lelkes gyerek, akik azzal cs*szték el az időm, hogy normálisan el se olvasták a kérdést, aztán adták a triviális megoldásokat, amiket persze magamtól is tudtam, és nem működtek. Aztán rendszerint tényleg eltűnés és kussolás van. Szóval inkább azt mondanám, ha triviális bajod van, még fel is lökik egymást a lelkes válaszadók, de ha komolyabb, akkor vért izzadsz, amíg megoldást találsz, ha van egyáltalán.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- DUNE médialejátszók topicja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung S25 Ultra 256GB Csak kipróbált!! Jótállás: 2028.06.19.-ig
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest