Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple MacBook
- Milyen TV-t vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
FTeR
addikt
"Az azért nagyon merész kijelentés, hogy a PC jövője csak a Microsofton múlik. A windows semmi volna a piacon, már csak az emberek szempontjából is, ha nem volna rengeteg szoftver, ami csak Microsoft rendszeren fut el."
nem hiszem. a pc mint brand vagy kategória lehet megmarad, de szvsz elég egyértelmű, hogy a kategória egybenőtt winnel. pl már osx is pc-n fut, de azt mégis mac-nek hívják.
a linux meg édeskevés hozzá. ha van vmi nem pc windows, meg pc mondjuk linuxszal, akkor nem a linux részesedése fog felnőni pc-hez, hanem pc bukik linux szintjére.pc alatt az "IBM kompatibilis" x86/x64-et értjük, aminek egyik ismertető jele, hogy nyílt szabványokra épít és bárki készíthet hozzá alapvető alkatrészeket (nem csak perifériát). ami 2 dolognak köszönhető, egyrészt annak, h anno IBM nagyjából leszrta, míg más cégek (mint intel, nvidia, stb.) nagy fantáziát láttak benne, a másik, hogy ms olyan os-t adott hozzá, ami bármilyen hw-t megkajált.
ez egydülálló dolog, minden korábbi és azóta is megjelenő új számítógép zárt, nem cserélgetheted kedvedre az alkatrészeket és az os-t (max vmi hivatalosan nem támogatott módszerrel, pl jailbrake vagy ram flush vagy bootcamp, mint alibi). -
törölt tag
Az hogy jön még egy hozzászólás, amire válaszolni akarok, koránt sem "eszembe jut", és többnyire semmi köze az "aktuális hozzászólásomhoz". A következő pont már inkább illik ide:
"ha egy hozzászólásra válaszolsz, akkor azt a Válasz gombbal tedd, hogy akinek írod, illetve mindenki más is láthassa mire és kinek válaszoltál. Ha 1-2 szavas választ szeretnél adni több hozzászólásra, akkor azt ne több hozzászólásban tedd, próbáld meg egy hozzászólásba összegyűjteni a mondanivalódat."
-
törölt tag
válasz
Rickazoid #302 üzenetére
Ellenben az emberek 90%-a így használja:
#6: oké.
#10: nem.
#17: szerintem lehet.
#26: jobb felső sarokba kattints.És igazából egy épkézláb indokot nem olvastam még, hogy miért is érné meg sz**atni magam szerkesztgetéssel. Oké, a fejlécekkel kicsit hosszabb lesz, nagy kaland.
-
Rickazoid
addikt
válasz
#95561216 #300 üzenetére
Azért okosan is lehet használni azt a szerkesztés linket, főleg ha nem írsz sokat célszerű.
Példa:
Válaszoltam neked, majd
a szerkesztésben (csak úgy random választottam hsz-eket most)
(#66) ntomka: 2. válasz
(#84) CPT.Pirk: 3. válasz
(#140) eternam: 4. válasz
(#174) ddekany: 5. válasz
(#231) DeFranco: 6. válasz
(#271) attila9988: 7. válasz
(#286) bambano: 8. válasz.Ha jól emlékszem a szerkesztési ablakban 15 perced van, több füles böngészőnél meg nagyon egyszerű kezelni, hogy kinek mire válaszolsz.
-
törölt tag
Detto, vagyis én már feladtam egy kérdésem. Persze volt pár lelkes gyerek, akik azzal cs*szték el az időm, hogy normálisan el se olvasták a kérdést, aztán adták a triviális megoldásokat, amiket persze magamtól is tudtam, és nem működtek. Aztán rendszerint tényleg eltűnés és kussolás van. Szóval inkább azt mondanám, ha triviális bajod van, még fel is lökik egymást a lelkes válaszadók, de ha komolyabb, akkor vért izzadsz, amíg megoldást találsz, ha van egyáltalán.
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Elden Ring
- Vezetékes FEJhallgatók
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Sorozatok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Windows 10
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Csúcskategóriás ROG Zephyrus M16 Gamer Laptop (i9, RTX 3070 Ti) Makulátlan Állapotban!
- Eladó Karcmentes Lenovo Tablet P11 - Játékhoz és Filmhez, Strapabíró Fémház!
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 32GB DDR5 512GB SSD FHD+ Érintőkijelző Garancia 2026.01.15
- HP LaserJet Toner - Fekete W9004MC ÚJ Gyári Dobozában
- MacBook Pro 14 Apple M1 Pro 2021 16GB RAM 512GB SSD 3K Retina kijelző 246 ciklus
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő
- PlayStation 5 FAT DIGITAL + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest