- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- VR topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Runner_fxr #258 üzenetére
227,5 kg guggolás - 23 ismétlés.
200 kiló az tudod mekkora súly? Mire oda eljutsz, nyilván már nem egy kezdő vagy. A combnak a guggolás a legjobb gyakorlat, van sokféle láb gyakorlat, de guggolás nélkül soha nem lesz jó lábad. Ehhez pedig jó térdek kellenek. Már az elején amikor kisebb súllyal csinálod, az is megdolgozza a térdet. Ha gond van a térdel 50-60 kiló is sok lehet. De ha kerékpárral kezdesz, akkor lehet később menni fog a guggolás is. Arra meg még véletlenül se gondolj, hogy nem edzel lábat, bár manapság nagy divat, hogy felül kivagyunk gyúrva és két piszkafa lábon sétálunk. A guggolás a legnehezebb gyakorlat, legtöbben nem is csinálják, pedig a testépítő gyakorlatok királya. Aki nem edz lábat az nem testépítő, hanem egy bohóc.
-
Kassadin
addikt
válasz
Runner_fxr #258 üzenetére
Oké, csak nem írtad ezt oda mellé, azért írtam azt, amit.
Szerintem "kisebb súlyokkal" is megtudsz edzeni bármit keményen, persze én még kezdő vagyok, szóval igazából ezt te tudnád megmondani, neked van több tapasztalatod. Úgy értem, hogy ha nem guggolsz 200kg-val, attól még tud fejlődni a combod a guggolással, csak kevesebb súllyal. Nem hiszem, hogy sérülést érdemes kockáztatni. Persze, nem szabad megmaradni az idők végezetéig egy súlynál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Robogó, kismotor
- Eredeti játékok OFF topik
- Építő/felújító topik
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Honor 400 Pro - gép a képben
- A hónapban debütálhat a Fairphone 6
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Dell E5470 Core i3-6100 (hibás)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged