Új hozzászólás Aktív témák
-
Kriza: ami megy 16:10es felbontásokban, az általában ebben is fog, mert ÉRTELMESEN van megirva, de widescreengamingen van csomo jatek ami 16:9en ok, 16:10en meg nem
(és biztos forditva is megtörténhet)
Carbon is játszhato mindeféle arányban, felbontásban, de persze ezt nem az EA-nak kell köszönni, hanem az 'ügyes' hobbiprogramozoknak.
két alapoldal a témában:
http://www.widescreengamingforum.com/wiki/index.php/Main_Page
http://www.widescreengaming.net/wiki/Main_Page
Majdnem minden játkhoz van megoldás.Phobos: szélesvásznu és rendes 16:9 képarányú. ha neked nem jön be a széles kép, akkor gondban leszel, mivel pár év mulva eltünhetnek ezek a 'kockakijelzők'.
Einstein: ha nem is első, az első közt van/lesz. Én nem nagyon találtam még kimondottan monitort ilyen felbontással ... (pedig kerestem!)
Új hozzászólás Aktív témák
- The First Berserker: Khazan
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Konteó topic
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Motoros topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hálózati kábelek és szerelésük
- További aktív témák...
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- SAMSUNG (LS32B800PXUXEN) 32" 4K GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- BenQ MOBIUZ EX2710U (4K/IPS/144hz)
- SAMSUNG (LS32D700EAUXEN ) 4K GAMER MOITOR ! AKCIÓ!
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest