- Mini-ITX
- Micro Four Thirds
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen videókártyát?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- ZIDOO médialejátszók
Új hozzászólás Aktív témák
-
bteebi
veterán
Komolyan mondom, kb. hülyén haltam volna meg, ha nem olvasom ezt a hsz-t
Köszi a linkeket!
Én azért ódzkodtam (és egyelőre ódzkodok is) a full HD monitoroktól. Kövezzetek meg, de én nem látom túl sok értelmüket. Gépezéshez, játékhoz túl nagy (felbontású), már elég távolról kell nézni őket, de mozizáshoz meg kicsik - arra egy 42-50"-es full HD LCD/plazma TV való (jó, persze az nem 100.000 Ft-ba kerül, és pl. panel lakások apró nappalijába se feltétlenül a legjobb választás).
Engem amúgy az 5:4 nem zavar, pedig szoktam ezen a monitoron filmeket nézni. A 16:10 már lehet, hogy zavarna, de könnyen lehet, hogy nem fogok venni WS monitort. Inkább egy 19"-os SXGA S-IPS paneles Eizo, mint egy 24"-os full HD TN szörnyeteg
. Gépezéshez, netezéshez, játékhoz elég a 19" (esetleg egy 20,1"-os, 4:3-as, 1600*1200-as felbontású LCD max.), amellé kell egy "normális" (37"+) TV.
Új hozzászólás Aktív témák
- FÓLIÁS! LG UltraWide 35WN75C-B Ívelt Monitor! 3440x1440 VA / 100Hz / 5ms / FreeSync
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- új LG UltraGear OLED 45GS95QE 45 240Hz WQHD+
- SAMSUNG (LS27DG502EUXEN) 27" G5 165HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- SAMSUNG (LS32CG552EUXEN) 32" 165HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged