Új hozzászólás Aktív témák
-
sztyui2
őstag
csak akkor mehet tönkre hamarabb, ha monitoprként használod, mivel a tv-nek a tv az elsődleges funkciója, és csak a másodlagos a monitor. Viszont egy monitornak a monitor az elsődleges és egyetlen funkciója, ezért ha azt vezsed, hogy ha mindkettőt ugyanannyi ideig használod monitorként, akkor lehet a tv hamarabb tönkre megy
-
orbano
félisten
-
Ombi5
őstag
Azert ezt nem allitanam ilyen batran ,hogy a 1920-as felbontasnak nincs ertelme es nem lehet ovlasni! Akinek normalis szeme van es nem 10 meterrrol nezi semmi gond!! Desktopom is 1920 felbontasba van minden gond nelkul latok rajta mindent es boven marad me helyem,nem bika nagy ikonokat lesek!
-
bteebi
veterán
Komolyan mondom, kb. hülyén haltam volna meg, ha nem olvasom ezt a hsz-t
Köszi a linkeket!
Én azért ódzkodtam (és egyelőre ódzkodok is) a full HD monitoroktól. Kövezzetek meg, de én nem látom túl sok értelmüket. Gépezéshez, játékhoz túl nagy (felbontású), már elég távolról kell nézni őket, de mozizáshoz meg kicsik - arra egy 42-50"-es full HD LCD/plazma TV való (jó, persze az nem 100.000 Ft-ba kerül, és pl. panel lakások apró nappalijába se feltétlenül a legjobb választás).
Engem amúgy az 5:4 nem zavar, pedig szoktam ezen a monitoron filmeket nézni. A 16:10 már lehet, hogy zavarna, de könnyen lehet, hogy nem fogok venni WS monitort. Inkább egy 19"-os SXGA S-IPS paneles Eizo, mint egy 24"-os full HD TN szörnyeteg
. Gépezéshez, netezéshez, játékhoz elég a 19" (esetleg egy 20,1"-os, 4:3-as, 1600*1200-as felbontású LCD max.), amellé kell egy "normális" (37"+) TV.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged