Új hozzászólás Aktív témák
-
dstern
tag
A proci nagyot dob rajta, de a minőséggel vannak fenntartások
-
VS461
tag
Jó is az az ODD. Anno azért döntöttem a Vostro 3350 mellett a V131 ellenében (kb. ugyanazt tudta a hardver mindkettőben, meg árban sem volt különbség), mert az optikai helyére terveztem az 500-as vinyót, az eredeti HDD-helyre meg az SSD-t. Azóta is így üzemel; évente van pár alkalom, hogy kell az optikai meghajtó, olyankor visszacsusszan, majd dolga végeztével újra elmegy a fiókba aludni. Anyám ősi Toshiba Satellite notijába is egy ilyen felállás lehelt új életet, neki pluszban van egy külső ODD, de alig használja. A következő laposomnál is szempont lesz, ha esetleg az M.2 SSD valamiért nem opció.
-
Dr. Akula
félisten
Azt hittem csak viccelsz, mert nyilván jó dolog. Feltéve ha jól van megcsinálva, nem lötyög vagy nyílik nehezen. Thinkpadeknél jól van megcsinálva, nem emelkedik fel az asztalról a gép dokkolóval együtt, de ha az ágyra dobom se ugrik fel a teteje. Az meg mindig jó ha minél könnyebb használni - így nyitni-csukni is.
-
EyElEs?!
tag
A pro 3 tényleg nagyon gyenge proci téren, de most vettem helyette 500-14et, skylake, 3 év gari, két videokártya, világítós billentyűzet, erős processzor, az anyaghasználat csak a kéztámasznál érezhető, hogy gyenge, szóval ezzel nagyon nem tudok egyetérteni. Van rajta hdmi, ethernet kábel, sok usb szóval munkára tökéletes és az ára is szerintem korrekt egy pro 3hoz képest. A súly téren ez van, teljesítmény vagy súly számít azt elődönti az ember szerintem, ha mindkettő, akkor meg nyúljon nagyon a zsebébe...
-
-
pusszycat
nagyúr
Nem mutat jól főleg nem egy ilyen vékony gépen mint ez. Projector meg még nem volt a kezemben sajnos.
-
QwErTy42
addikt
válasz
pusszycat #18 üzenetére
De téged az mégis mit zavar hogy rajta van?
Merem állítani, hogy a VGA csati egy forintot nem dob a gyártási költségen, ellenben a HDMI-vel, aminek elég komoly licencdíja van.
Az is elég jó dolog, hogy rárakták a gigabit LAN csatit, mert még mindig sok helyen használják az üzleti környezetben.Hidd el, hogy nagyon sok ember örül neki, mert nem kell átalakítóval rohangálnia, ha prezentációt kell tartania.
-
icp1970
senior tag
Lifebook S904 tetszik.FHD kijelzővel szerelt verziót szívesen elfogadnám.
-
Dr. Akula
félisten
válasz
-Skylake- #12 üzenetére
Amíg azon adnak ki programokat addig igen. (Elvileg a filmeket is, de van itt olyan ember aki fizetett már ilyenért?) Egyébként normáiis notiknál ide lehet mást is rakni, 2. aksit vagy vinyót. A windows 10 az 1. oprendszer amit pendriveon is árulnak, eddig legalább ezért kötlező volt az ODD.
-
-Skylake-
addikt
-
pusszycat
nagyúr
Egy ilyen kis tip-top gépet elrontani a semmire sem jó VGA csatival megbocsáthatatlan bűn.
-
Dr. Akula
félisten
"DDR4-es rendszermemóriájából pedig 4 GB-ot az alaplapra forrasztottak, de ez SO-DIMM foglalatba tehető modulokkal kiegészíthető egésze 16 GB-ig."
Ha nem 4 giga a másik modul ugrott a dual channel, így sok értelme nincs a 16 gigának.Az üzemidő nem rossz (persze mint mindenhol ez is csak üresjárati), s pirospont a teljes magasságú kurzorgomobkért. A Fujitsu nem egyike azon gyártóknak akik tiltják a standard vga driver felpakolását, csak a tőlük letöltöttet engedélyezi? Nem gondoltam hogy valaki még gyárt rendes tabletet, ma már szinte mindenhol csak egy "okoskijelzőt" takar ez a megnevezés.
-
Dr. Akula
félisten
"Az adattár szerepét ... M.2 foglalatos SSD tölti be"
NVMe vagy AHCI? -
Nagy teljesítmény, de hol a rendes vga? Ha meg nincs minek ide a sok egyéb drága hűtó?
-
törölt tag
Nagyon szimpatikusak, a képek alapján a tapipad is normális felületű. Egyedül a stylus nem tetszik, valami jobb wacomot szívesebben vennék.
-
korion
senior tag
melyiket szeretnéd bandi?(nekem mindegy)
fúú de elfogadnám bármelyiket!
-
Gus-T.
tag
Hasonlókép.. a tabletje szimpi.
A hűtése viszont remélem nem a régebbi modellek visítása..Már nagyon szeretnék egy hasonlót az asszonynak..
Most épp a yoga 500 14" -on gondolkoztam el nagyon..
és abban már csak 3 dolog nem stimmel: )
1nincs vill bilentyűzet,
relatíve nehéz (kb 2 Kg),
egy kézzel kinyithatatlan...utoljára az a csodazsanéros lenovo Yoga 3 Pro volt ami tökéletes lenne szerény kis igényeimnek
de az ára, na azt azért nem!
-
MK VII
veterán
Az odab@sz.. Egyre szimpatikusabb a Fujitsu... A Tabletje is elég jól sikerült..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ASUS TUF Gaming A17 FA707NV - 17.3"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1,5TB - RTX 4060 - Garancia
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- ZBook Firefly 14 G11 14" FHD+ IPS Ultra 7 155H 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Álmodozol egy erősebb gamer élményről? Kamatmentes rèszletre is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged