- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Videós, mozgóképes topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- Milyen monitort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
syler123
veterán
Ne legyen bunkó? Te minek nevezed magad?

A hozzászólásod alapján hidd el hogy senki nem fog adni a véleményedre, így ezeknek a beböfögéseidnek sincs semmi értelme. Nem is értem hogy kerül ide amd nvidia vita.
Én az rx580 mellett döntöttem, hamarosan rendelem is. Nem sokkal melegebbek a Radeon kártyák, viszont igen, többet fogyasztanak, év végére az nvidia-val megspórolod 2 zacskós tej árát.
Szerintem a Radeon rx 580-ban több tartalék van, majd elválik.
-
s.bala31
őstag
Nem hinném hogy itt az lett volna a téma hogy mennyi AMD mobil VGA kerül laptopokba ami mellesleg egy folyamatosan zsugorodó piac. Tehát ha becsődöl az AMD nem valószínű hogy a laptop piac miatt fog.
A korábbi beképzelt, pökhendi stílusban előadott fikázásaidra, nem érzem "bunkóságnak" egy kis trollkodással reflektálni. Az anyagi helyzetedre nem tettem megjegyzést de te a válaszodban már azonnal azzal kérkedsz mint egy óvodás. A fenyegetésed hogy gyorsan vegyek vissza az arcomból meg tényleg vérciki.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- AKCIÓ! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- Újszerű Playstation 4 Pro GoldHEN - 20db CSERÉLHETŐ PS4 játékkal (God of War, Cyberpunk, + sok más)
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest