- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- iPad topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ttt1
őstag
Nem sértésnek szántam de ez alapján..
A cikkből annyit tudni, hogy az 580-on (mármint a piroson) 4,7%-ot gyorsul. És?
..nem vagy hasra esve a %-os gyorsulástól. Lehet nem írtad a Ryzent és ezért elnézést kérek, csak ahol meg a ryzen vs intel vita megy ott a 8% fps különbséget úgy állítják be mint világcsoda és a -8% game teljesítményvesztés miatt "szar" a ryzen és nem vesznek olyat. Nekem csak az szúrt szemet, hogy and gyorsul az egy dolog (mindegy, hogy 30fpsről) az kvázi majdnem szar ,de az intel 8% meg f@sza (100 vs 108 fps esetében)...
-
Raysen623
addikt
Miért kellene 480-ról 580-ra váltani?
Ilyennek egyik oldalon sincs semmi értelme, persze van aki megteszi mert hobbi és nem bír magával. 580 azoknak lehet jó választás, akik még nem vettek polaris VGA-t. Akinek 480-a van ráér ilyesmivel foglalkozni. Az egy dolog, amikor a gyártónak az lenne a jó ha minden évben váltanál, és erre van is példa a zöldek vagy intel oldaláról és itt is látunk rá bátor jelentkezőket. Hát csinálják, ebbe nem szólhatunk bele. Bár kissé zavaró, amikor utána trollkodnak...
-
ttt1
őstag
Érdekesek az emberek. Ha az amd (akár vga akár Ryzen) gyorsul 4,7% az nem jelentős,de mikor pl az Intelcsupán pl 6-8% erősebb a játékokban az igen az már becsülendő.. Furcsa nekem kicsit..a 100 vs 108 pl sokkal jobb?Az intel aztán odatette magát. Na mindegy ezt csak általánosságban értette, de a kettős mértce megvan. Ha intel nvdia gyorsul az jó amd akkor meg á mi az a pár %...
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Igen, SLI/CF-barát. Ráadásul eléggé, de a driverek jellemző tesztelési metódusai miatt nagyon ajánlott minden OS-nél a legfrissebb verzió, különben a skálázódás problémás lehet. Különösen CF-nél.
Mert eladást generál. Nem most látnánk először, hogy kiegészülne a program egy új API-val, új eljárásokkal.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Teljesen mindegy. Alig van gépigénye. Még a gyengébb 128 bites kártyákkal is szalad. Grafikailag úgy 2015-ös szint jelen állapotában.
Az effektek kérdésre szó szerint fogom idézni a fejlesztők válaszát arra a kérdésre, hogy lesz-e a programba benchmark, explicit API, extra grafika a PC-n a konzolhoz képest ... : ";-)" - jelentsen ez akármit.Korábban megírtam egy hsz-ben, hogy hogyan lesz elérhető a Vega. Május 16-án lesz egy előzetes, aztán egy zárt bemutató, ami már Vega specifikus, és júniusban launch egy külön rendezvényen. Jelenleg annyit tudok, hogy nem a PC Gaming Show lesz az, ahogy az elmúlt években.
Későbbi patch-ek hatására nem fogja összefosni magát. Épp ellenkezőleg, van egy bug a játékban, ami rendszertelen akadást okoz pár GeForce-on, és erre jön egy patch. Hint, a 381-es drivereket ez nem érinti, a 382-vel futhatnak bele az érintetek.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Információt szoktam írni, de ahogy írtam pár hsz-szel fentebb, a megbízható infók cikkben jönne. Ezekben vannak a tények.
Nem állítok be senkit semminek. Senki fejéhez nem tartok pisztolyt, hogy sivalkodjon. Ezt az utat páran választják.Ha a dolog színvonala megütné egy bizonyos szintet még hajlandó lennék beszélni is róla, de sokan tényleg csak sivalkodni jönnek, nekik meg felesleges írni.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Mi sem írtuk meg tényként. Egyetlen cikkben sem jelent meg ez az információ. Cikket sem írtunk róla. Elsődlegesen ezért, mert ahonnan származott az infó az nem megbízható. De a fórumban megemlítettem. A PH-ra cikk/hírként csak megbízható információ kerül fel. Ez meg van beszélve. Például a múltkori Vega cikk. Amit akkor leirtunk most kezd megjelenni a külföldi médiában. Azt azért írtam meg cikként, mert az a forrás nem szokott tévedni. Legálabb egy héttel korábban le is írtuk más médiához képest a Vega felépítését. Hasonlóan megemlítettük nemrég a Sapphire-ASRock összeborulást. Azóta az hivatalossá vált. Be is raktam a hivatalos közleményt a forumba.
Szóval a PH-ra csak olyan forrásból kerülnek előzetes hírben fel cikkek, amelyek megbízhatok. A fórumban viszont megírom hsz.-ben a kevésbé megbízhatókat is. -
s.bala31
őstag
Én meg itt PH-n nem találok olyan cikket amiben tényként közlik a megjelenését. Javíts ki ha te találtál. Amennyiben csak egy fórum hsz-ben írta nem hiszem hogy ugyan olyan fajsúlyos lenne mintha a kezdőoldalon futó cikkben közölte volna tényként ezt a dolgot. Pl én ebben a topicban hallottam erről a kijelentéséről először. Mellesleg nem hinném hogy sokan lehetnek azok akik csak egy PH-s teszt vagy Abu85 írásai vagy ahogy te fogalmazol víziói miatt választanának inkább AMD kártyát NV helyett. Feltételezem az itteni fórumozók nagy többsége tudatos vásárló és mielőtt leteszi a voksát valamelyik mellett elolvas és megnéz még jó pár egyéb másik portált is.
-
s.bala31
őstag
Amennyiben a Vega megjelenési dátumára gondolsz azt más külföldi portálok is májusra írták a Prey-el karöltve. Itt van pl ez:
[link]Ezt miért kéne helyreigazítani, ott sem tették. Sőt a fórumban sem követelik a szerző fejét emiatt. Az AMD sara amiért belebegtették ezt az esetleges megjelenési dátumot és mégsem voltak képesek tartani azt.
-
Asbee
veterán
Sosem fogsz ilyet olvasni. Már számtalan esetben megkellett volna történnie, legalább az adott topikban. Lassan össze sem lehet számolni, mennyi állítás egyszerűen meg sem valósult, vagy a gyakorlatban nagyon nem úgy, jó esetben létezik csak kb sehol sincs jelen. Pl legútóbbi Prey-es Vegás... Biztos nagyon "szégyen" lenne leírni, bocs tévedtem, változtak a dolgok. Bár már azt is megtudtuk évekkel ezelőtt, hogy a vga-nak leáldozott, az igp helyettesíti teljesen....
Szívesem olvasnám Abunak ezen írásait, mint érdekesség, lehetőség, újdonságok de ahogy tényszerűen tálalva van, és baromi egy oldalúan, majd a állandó pofára esés utáni mellébeszélés... Inkább nem írom le nálam milyen kategória.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpársportok
- Nintendo Switch 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- ASUS routerek
- Asztalos klub
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Béta iOS-t használók topikja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest