Új hozzászólás Aktív témák
-
KozyP
csendes tag
Sok mindenben hasonlít, és még több mindenben eltér.
Az alapkoncepció, miszerint van x számú túlélő és 1 gyilkos az megvan.
A túléléshez biztosított opciók jóval nagyobb számban vannak jelen, még nem játszottam vele, de akik igen azt mondják hogy izgalmas a gameplay.
Holnap már okosabb leszek
-
Rick3D
senior tag
Jó egypár gameplayt néztem a játékról és abban reménykedtem még az elején hogy a DBD-t leváltja de egyre inkább kételkedek benne , ti hogy vagytok vele ?
-
KozyP
csendes tag
Most pénteken érkezik a game!
Vegyen fel, aki szeretne csapatban játszani. Mi vagyunk eddig 3an
Steam id: kozyp3
-
Már várom
-
cyberkind
félisten
Szerintem szörnyű lesz ez a játék és persze hatalmas bukás, ez így ilyen megvalósításban nagyon gyenge, a főszereplő meg egyedül kevés, hogy el is vigye a játékot.
-
adise
őstag
Twitches gameplayek alapján elég unalmasnak tűnt
-
szami777
addikt
Rengeteg gameplayt néztem már róla, szerintem nagyon hamar repetitív tud lenni, de remélem rámcáfolnak.
Ami viszont tényleg mókának tűnik az a multi része, haverokkal összeállni, közben skype, az úgy tényleg adja.
-
rdt89
addikt
Volt már ilyen játék még anno nintendo-ra.
A trollkodáson kívül ez nekem adja a trailer alapján, remélem darálhatjuk az embereket lefele becsülettel. jason bőrébe jobb mint menekülni, meg osonni.
-
ribizly
veterán
Na így főleg nem túl meggyőző nekem ez a "game"...
Hogy miért kommentelek akkor ide? Mert érdekel kinek mitől tetszik ez.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bittorrent topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Formula-1
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Villanyszerelés
- Gyúrósok ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- LEGO klub
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro - Deep Purple - Használt, karcmentes, 100% akku
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX X570-E Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest