Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr Smoke
aktív tag
válasz
dynamicrossh #38 üzenetére
22 a kötelező megtartandó óraszám ezt a 15-öt nem is tudom értelmezni, az maximum részmunkaidő, mert így teljesállásba a tankerület tuti nem ment bele. Hidd el bőven meg van 40 (még több is), a 30 körüli csak az, amit konkrétan a diákokkal foglalkoztam, a többi, amit az előző hozzászólásban leírtam.
pentiumboi: 130.000 körül kaptam kézhez, semmi kafetéria és egyéb juttatás és ebből vettem meg a szakköre az eszközöket, amit senki nem fizetett nekem ki. Ha egy 30-40-el többet kaptam volna, eszembe nem jutott volna dobbantani, de ahhoz még vagy 15 évet kellene tanítani, hogy annyi legyen a fizetésem tanárként nettóban...
-
Dr Smoke
aktív tag
Biológia-kémia szakos tanár vagyok. Vagyis voltam, mert sok dologból elegem lett. A kevés fizetés és a megbecsülés teljes hiánya (iskolában is!) csak ez egyik dolog a sokból, ami ahhoz vezetett, hogy egy darabig ne akarjak most tanítani. Félreértés ne essék, szeretek tanítani, de nem mindenáron.
Az a heti 20 megtartandó óra meg csak a gyakornokok kiváltsága, de az sem 20. Én az óráimon felül versenyfelkészítést tartottam több órában, szakkört szintén heti kettőben, mellette pluszban foglalkoztam az érettségizőkkel és már rögtön majdnem 30 körül tartunk és a dolgozatokat még össze se állítottam és ki se javítottam és az órákra nem készültem, ami a hétvégéimet ette meg. Sokan vannak, akik bemennek az órára felcsapják a könyvet és megkérdezik a diákot "hol tartottunk?", majd a könyvet nézve halad tovább, lehet így is. Nálam ez nem volt pálya és soha nem is lenne.
Jelenleg keresem a lehetőségeket, hogy valami mást csináljak. Még nem találtam meg mi lesz az, de nem kesergek. Ezzel a szakpárral bármikor vissza tudok menni tanítani, ha nem találok mást.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Spórolós topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- ASUS ROG Ally
- iPhone topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Autós topik
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest