- Bluetooth hangszórók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen processzort vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Fujifilm X
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
ROBOTER
addikt
Alapvetően így van, csak én látok egy olyan hatást, hogy amíg egy 100 ezer fős cég képes több ezer "vállalati célú" notebookot rendelni TN panellal, mert az igényt megfogalmazó IQ-ja az i7 elolvasására elég, tovább képtelen olvasni és értelmezni, addig semmit nem fognak fejleszteni a gyártók, mert a vállalatokat nem jótékonyságra alapítják. Szemüvegesként mondom, hogy egyes embereknél brutális hatással van hosszú távon a fáradékonyságra, a munka "élvezetére", ezáltal hatékonyságára a kijelző minősége. Határozott véleményem, hogy ezen a téren az igény hiánya korlátozza a fejlesztést.
Nyugodtan lehetne itt az prohardveren is egy cikkmotor, ami az IPS-szó láttán automatikusan beírja az 1:1000 kontrasztarányt, ezzel sem kell szenvednie a cikkírónak. Vagy talán van is... -
-
Pont tegnap rendeltem egy Asus TUF VG249Q 23.8"-at erre ma ez a rövid cikk. Mindegy, szerintem jó lesz
-
Griff55
senior tag
Nem kéne erőltetni ezeket a 1080p-s 27"-es monitorokat... saját tapasztalatomból beszélek, nagyon kevést a ppi ilyen méreten ezzel a felbontással. Viszont a minőségi 1440p-s ips 75-144hz-es monitorok meg erősen túlárazottak... Már megbántam, hogy egy éve megvettem a fullHD 27-es monitoromat, csak annyit meg nem tudok ráfizetni, mint amennyit elkérnek egy 1440p-s verzióért.
@.mf: nekem nem igazán szembetűnő a 60 és 75hz közti különbség, görgetésnél pl egyáltalán nem veszem észre.
-
.mf
veterán
Már egy 75 vagy 90 Hz is előrelépés lenne még akár az olyan triviális dolgokban is, mint pl. görgetés. Bazz, már huszonéve voltak 1600x1200 @75 Hz CRT-k, aztán volt vagy egy évtized állóvíz fullHD 60 Hz-cel, a PC-knél alig van haladás. Az meg, hogy valami szarul portolt játék nemhajcsakianégykát, már rohadtul mindegy a FreeSync/ G-sync korában.
-
.mf
veterán
2030-as IT hírek:
- Megjelent a legújabb Xiaomi mobil 16K 120 Hz-es kijelzővel
- Az Asus bejelentette legújabb 27"-es monitorát FullHD 144 Hz-es panellalMár csak pár évtized, és talán 4K-s monitoroknál is túllépünk a 60 Hz-en. Talán...
-
Hát, akkor már inkább egy Asus VG289Q.
-
Segal
veterán
FullHD és 144Hz
Ja mégsem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Bluetooth hangszórók
- Autós topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Filmgyűjtés
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- LG UltraWide 29WQ60A-B LED IPS Monitor! sRGB 99% / 5ms / 100Hz / FreeSync
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítás
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 0,03ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! HP ProBook 440 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest