Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
#19617792 #43 üzenetére
Szerintem ha vkinek bejön egy ház, akkor teljesen mind1, hogy 18 vagy 20k-ért veszi meg. Természetesen létezik ár/érték arány, de ez szerintem nem az az eset. Nekem 1x volt ilyen házam és eddig azon a véleményem vagyok, hogy ezt újra meg is venném, ha hosszabb távra kellene.
A "szemből nézve kicsit balra tolva"-t nem értem
-
törölt tag
válasz
Victoryus #40 üzenetére
"Ha rajta van az oldala, kit izgat mi van benne?"
Engem izgat, sőt zavar hogy ilyen keszekusza minden. Azt sem értem miért írsz ház cikket, ha ezt az alapvető tényt nem érted, nem fogadod el.
"Szerintem ennek a kábelmenedzsmentnek amúgy se sok értelme van. Csak a szerelési időt hosszabbítja"
Nálad nincs értelme, több ezer embernél van.
"Egyébként miért lenne fordítva a hdd?"
Mondjuk azért, mert nem elölről kell csatlakoztatni a kábeleket, hanem hátulról. Épp az a 90 fokkal elforgatott HDD tartók lényege: hogy nem oldalt és főleg nem elöl vannak a kábelek, hanem hátul szépen elrejtve.
Az FSP tápod szegényes kábelezettsége vmelyest mentség a felmerült, joggal várt kábel elrendezésre, de nem válasz mindenre. Ezzel a táppal is lehetne szebben szerelni, bár én biztos hogy cserélném a tápegységet is feketére, hosszabb kábelezettséggel rendelkezőre.
"Te még nem láttad a régi házam belsejét. Ahhoz képest ez már hatalmas rend."
Nem is akarom látni, inkább abban reménykedem, hogy legközelebb jobban ügyelsz a felmerült tényekre és azon leszel, hogy szebben szerelj és jobb cikket írj.
-
törölt tag
Ez a kábelelrendezésed?
Siralmas. Minek vettél egyáltalán új házat? Jó lett volna a kodegen Neked még 10 évig simán
Megsúgom a HDD blokkban a vinyókat fordítva kellene berakni
-
törölt tag
Nagyon béna lett a cikk, nem méltó ehhez a kiváló házhoz. Pár hete szereltem bele a konfigom, tudom miről beszélek. Szerintem Te is bénázol a szerelés közben, nekem semmi általad említett probléma nem jött elő. Mondjuk nekem van ellendarabom az alaplapi bakokhoz, tehát ha szorul, akkor fogó nélkül csavarhúzóval be tudom tekerni. A kábel menedzsmentről pedig fogalmad sincs. Azt sem tudom milyen gagyi tápod van, a képeken nem látszik. A CTG500-al semmi gond nem volt. A PCIe slot-ból pedig többféleképpen lehet kivenni a VGA kártyát, alaplap függő, az biztos, hogy maga a ház nem akadályozhatta.
Sajnálom hogy Te írtad meg a cikket, ha időm engedte volna már rég megjelent volna az enyém. Mindenesetre annyi bizonyos hogy a hamarosan megjelenő QS-202 -es cikkemen belül lesz egy CORE3000 fejezet... jó hosszú!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kutya topik
- Villanyszerelés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Linux kezdőknek
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- EA Sports WRC '23
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Építő/felújító topik
- Vicces képek
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Venture Electronics VE RunAbout RA 2B-FE Amplifier
- Venture Electronics VE RunAbout RA 2B-FE Amplifier
- Sürgősen eladó egy újszerű AI-erőmű!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest