- Adobe Creative Cloud előfizetést kínál az NVIDIA App
- Gyárilag csendes mechanikus klaviatúra jön az MCHOSE-tól, nagy akkuval
- Hamarosan kapható a Helegaly linuxos handheld gépe
- Újabb variáns érkezett a Cooler Master legfelkapottabb Mini-ITX-es házából
- Donald Trump azt mondja, hogy megtalálta a TikTok vevőjét
Új hozzászólás Aktív témák
-
zodo
nagyúr
Ehhez a "fém legyen az eleje és a teteje is" témakörön már én is agyaltam de talán a szerelhetőség végett nem lett fém.
Ha jól sejtem akkor azt csavarozni kellene ha levehetőt szeretnénk vagy ajtót tenni mint a Define R4 -re, legrosszabb estben fixre szerelték volna.Így arra jutottam hogy az ajtós verzió kiesett az R4 végett.
Csavarozást hogyan oldanák meg? Belülről, az meg milyen?
Végső esetben maradna a Lian Li féle, adjunk csavart neki kívülről oszt jó napot ami igen gagyi összhatást kell.
(hozzáteszem azon gyártó házai még így is a nem épp pénztárcabarát árukról híresek)Szóval azért műanyag hogy egy mozdulattal letépd az előlapot és pik pakk ki tudod cserélni/áthelyezni a ventiket ill. csap alá tartód és máris tiszta a porszűrő. Ez az én elméletem.
Esetleg az A05N féle pattintós verzió szóba jöhetett volna de gondolom költség hatékonyság okán elvetették az ötletet, mind rögzítés technika ill. a fém és annak megmunkálási díja.
-
zodo
nagyúr
válasz
#98593280 #49 üzenetére
Szerintem elírta.
Rács maga fém viszont annak kerete műanyag mely szál csiszolt fém látszatát kelti első ránézésre.
kromatika
Lábak magasságával semmi gond nincs, ha megnézed a hőfokértéket akkor láthatód hogy szinte verhetetlen. Ahol "elvérzett" ott a táp ventije nem tudott besegíteni a ház szellőzésébe.
Anno egy éve elsőként vettem ilyen házat és már akkor is kb. ennyi volt ára, nem hinném hogy valaha is olcsóbb lesz ennyi extrával.
Igaz mostanában nem néztem a piac alakaulását de tavaly tuti az egyik best buy vétel volt.(#49) ShellKretor
Azon csodálkozok el a legtöbb esetben, hogy 70 ezerért nem sok az i7 .....
Idevehetjük a minőségi táp vételének témakörét is.
(#50) hoffman_
Öregszem.
Igen, azt hiszem 26k volt futárral.
-
zodo
nagyúr
Bizony "vótmá" , nem is egyszer.
Viszont köszönet az írásért a ház nevében!
Remek cucc ha valaki épp a letisztult, szolid formát és színvilágot keresi.
Jó ideje használom nincs vele semmi bajom, max. nagyon ritkán (ha észre veszem) a cikkben is említett hdd keltette zajt de ez tényleg nem számottevő!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest