- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Platina minősítésű Toughpower tápokkal bővült a Thermaltake portfóliója
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Vezetékes FEJhallgatók
- DUNE médialejátszók topicja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Egy tisztességesen beállított rendszerben nem hallod meg hogy azon a hangon most a szub dolgozik.
Másrészt ezeken a rendszereken a közép mély tartományok a kevesek. még kevesebb hallatszik belőle ha van boost a sub-on. Persze ízlések és pofonok

Sunfire-név mond neked valamit?
12K-ért mit szeretnél?
-
MZperX75
addikt
Gagyi,de legalább jól néznek ki!
Hát az biztos,hogy jó hangzást akarsz akkor mélyebben a zsebbe kell nyulni.
jól mondja az elöttem szóló ,házi mozi rendszerek közt kell keresgélni, vagy még mélyebben zsebbe nyulva!
1 jó erölködö nem ártana 5x50Wmax elég...60.000Kb
1 jó sub láda min 30cm mély hangszóróval ..30.000
+lakásba egy pár magasat és középsugárzót elszórni.+30.000
5x20W névleges teljesítménnyel ,nagyon szépen tudna szolni,az zenei teljesítményben
200-250W!
de egy filmhez vagy zenéhez elég 5x10W-is bőven....
Csak nem ezekböl a kis 3"-os szarokbol!
Az nem azt jelenti ,hogy hangosan szeretem a zenét!
De hallgass meg 100W-os cucot 3W-on
És halgas meg egy 5W-os cucot 3W-on
Érezhető a különbség...... -
Peter13
senior tag
Utazni jó lehet: még mindig jobban szól mint a beépített csipogók. A passzív membránosokat szeressem, valahogy lágyabb a hangjuk, de nem olyan "zsíros" mint a külön szubosoké (persze nem is megy olyan mélyre). Szóval nekem a 2x3 colos membránnal szerelt sztereo pár a legszimpibb...a 3 centis hangszoróktól én sem várok semmit (annyi a laptopban is van)

-
nednez
tag
Erre a Razerre benevezek

-
Hát nem is tudom van e értelme ilyen kicsi hangszorókat gyártani.Mindenesetre az Altec cuccai kifogástalanok,szinte biztosan remekül szólnak
-
Amióta rájöttem hogy a PC hangszórók mennyire szarok, Logitech Z-5500 se...
Akinek komolyabb hangszórókat és mélynyomót keres, az mindenképpen a házimozi/Hi-Fi kategóriában keressenek tovább, lehetőleg aktív szektorokon belül, hiszen be vannak építve az erősítő, mély-magas szabályzók, fázis, levágás stb., én pl. Jamo SUB 210 mélynyomót vettem. Azóta ez lett a kedvencem!
Így is pórul jártam, hiszen lerobbant a Genius SP-HF 850X tápkapcsolója, gondolom darabokra hullott vagy elszenesedett. Ahogy Logitech sem jeleskedett sokat, megtapasztaltam a minőségbeli különbséget. Hűha... 
-
törölt tag
A Razer tényleg formás, tetszik is, de az Altec a képek alapján teljesen hagyományos designt kapott. (Ami persze nem baj.)
-
zazahoho
őstag
VS2721 kis szobába bőven elég

Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Óra topik
- Wuthering Waves
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- AliExpress tapasztalatok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen autót vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Platina minősítésű Toughpower tápokkal bővült a Thermaltake portfóliója
- További aktív témák...
- Eladó iPhone 13 (128GB-os, kék, használt állapotú)
- Fujifilm 33/1.4 R LM WR
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7100-6000 MBs - Eladó!
- WD Black SN770M 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 5150-4850 MBs - Eladó!
- Gamer PC 2025, Komplett gép, Garanciális alkatrészek, BESZÁMÍTÁS
- Nokia 8 Sirocco / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3299,100% Akkumulátor
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Huawei Watch GT 5 Pro 42mm, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Akinek komolyabb hangszórókat és mélynyomót keres, az mindenképpen a házimozi/Hi-Fi kategóriában keressenek tovább, lehetőleg aktív szektorokon belül, hiszen be vannak építve az erősítő, mély-magas szabályzók, fázis, levágás stb., én pl. Jamo SUB 210 mélynyomót vettem. Azóta ez lett a kedvencem!
Így is pórul jártam, hiszen lerobbant a Genius SP-HF 850X tápkapcsolója, gondolom darabokra hullott vagy elszenesedett. Ahogy Logitech sem jeleskedett sokat, megtapasztaltam a minőségbeli különbséget. Hűha...