- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- A hardverek is nehezen viselik a kánikulát
- Forrmell.enn
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- iPad topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
a helyzet az hogy egy éve megy a huzavona az open gl körül és semmi érdemi fejlődés most kitalálták végre,hogy húú ,de újra írjuk... nemtom kinek mennyi pénze van ebben , de nem kicsit buktak a késéssel ... szerintem egy ekkora piacon gáz... de nem az én pénzem ... annyira nem érdekel, véleményt persze azért formálhatok
...
DE A lényeg : legyenek jó gamék szép graffal!
Ami engem jobban idegesít a fizika , hogy nem lehet mindent szanszéjel lőni olyan mátrixosan... arra is kitalálhatnának valami érdemi fejlődést az hogy kinek milyen haja , szőre van az annyira nem izgat fel...
-
dx12 -t korai változatát már kiadták tesztelésre... gondolom tökéletesítik ....az meg hgoy vége... álltalában szepmtemberbe jönnek az új winek... az kicsit több mint fél év... valószínű hogy a januári bétába már lesz dx12...
újabb gamékat már most dx12 re vagy mantle val fejlesztik... openglt még csak most kezdik írni...
mindenki vonja le amit le kell...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Elektromos autók - motorok
- Mesterséges intelligencia topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Dr.Zoo blogja, avagy az élet nagy dolgai...
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest