Új hozzászólás Aktív témák
-
DS39
nagyúr
válasz
#79563158 #40 üzenetére
igazából egyiket sem érdemes, ilyen árkategóriában egyik sem okostelefon hiába nevezik annak. ezek tényleges felhasználási lehetőségei kimerülnek alapfunkciókban, amelyeket egy feature phone is tud.
ezeket a gyártókat simán be lehetne perelni a vásárlók megtévesztéséért, hiszen olyan megnevezést használnak a készülékekre, amely az okostelefonoknál megszokott funkciókra nem is képesek. -
DS39
nagyúr
Nagymama telefonnak, az új technikáktól idegenkedőknek kiváló.
hát ez a célközönség pont nem fog érintőképernyős telót venni.
(#38) ysengrin: ez tény, korábban én is fejtegettem, de az Android-ot ellenpéldának említeni vicces, ahol java virtuális gépen fut egy java virtuális gép, majd azon egy újabb. hogy smooth legyen a rendszer és stabil, komolyabb hardver kell neki, mint az asztali Windowsnak
-
DS39
nagyúr
-
DS39
nagyúr
válasz
Kronos3000 #18 üzenetére
hát elég ronda szegényke. olcsó, olcsó de egy szint alá nem érdemes menni.
az egészben az a vicces, hogy a HTML5-ös alkalmazás nem más mint JS-es scriptek futtatása, na már most egy asztali pc böngészőjét is időnként meg tud fektetni egy-egy JS, akkor egy ilyen hw-t?
nem tudom ilyen áron még mindig egy szebb fajta feature phonet vennék, lehet hogy nincs benne wifi, de akkor is. az legalább 1 hétig kibírja egy töltéssel.legalább az eddig itthon is árult Alcatel alá ne mentek volna HW terén, abban 256 MB RAM volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5410 Laptop 14", i5-10310U, 8 GB, 512 GB, Touch, Win11 - B
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB fehér játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Lenovo ThinkPad T480, T580, P51s, P52s, T480s belső akkumulátor eladó
- ÚJ ÁRU 08.25. !! Dell Latitude Precision XPS Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest