Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Megérkezett a hardverszállítmány
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple MacBook
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Apple asztali gépek
- Autós kamerák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ez a tágas mikrotorony már faberakással is választható
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Megy a levelezés a hasleo-val, most leírtam/javasoltam nekik 2 lehetséges megoldást is, remélem kivitelezhetőnek ítélik és megvalósítják
2 megoldás is lehet, az egyik hogy a feladatokat tároló állományok hiányoznak a WINPE ISO-ból/USB-n boot-wim-ből, ezért oldják meg, hogy létrehozáskor adják hozzá a WINPE ISO-hoz vagy USB esetén a boot.wim-hez... (ha lesz időm, magam is kipróbálom, legyártom a WINPE-t, hozzáadom a fájlokat és újrakreálom az ISO-t)
A másik, hogy egyszerűen egy import/export funkciót kellene beletenni a HBSF-be, és akkor be lehetne tallózni a feladatokat tároló állományokat.
Ezt próbáltam, OS alatt működik, azaz van 2 fájl aC:\Program Files\Hasleo\Hasleo Backup Suite\bin\mappában
TaskConfig.xml és OperationLog.db (SQlite3 adatbázis), ezt a 2 fájlt kell elmenteni bárhova, aztán ha újra kell telepíteni az OS-t/HBSF-t, akkor csak vissza kell őket másolni a korábban említett mappába. Mondjuk ennek így önmagában "nagy értelme" amúgy nincs, mert ha nulláról kell visszaállítani mindent, akkor OS alatt és WINPE alatt is van lehetőség betallózni korábbi, akár különbségi mentést is, szóval inkább csak + infóként írtam le. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Formula-1
- Call of Duty: Black Ops 7
- Milyen TV-t vegyek?
- Megérkezett a hardverszállítmány
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Új iPhone 15 Pro Max 1év garanciával
- Gainward GeForce RTX 5060TI Ghost 8GB Garanciával!
- Eladó Samsung Galaxy S21 FE 5G 8/256GB
- Új csak kipróbált Ulefone Armor 28 ultra 16/1TB amoled kijelző, 120w töltés ütésálló
- DELL Latitude 5310 13.3" FHD 2in1 Touchscreen laptop I5-10310U 16G/512G Win11 Pro, Üzletből, 27%ÁFÁs
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3722, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest