Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Fire/SOUL/CD

félisten

válasz cigam #80 üzenetére

Megy a levelezés a hasleo-val, most leírtam/javasoltam nekik 2 lehetséges megoldást is, remélem kivitelezhetőnek ítélik és megvalósítják
    2 megoldás is lehet, az egyik hogy a feladatokat tároló állományok hiányoznak a WINPE ISO-ból/USB-n boot-wim-ből, ezért oldják meg, hogy létrehozáskor adják hozzá a WINPE ISO-hoz vagy USB esetén a boot.wim-hez... (ha lesz időm, magam is kipróbálom, legyártom a WINPE-t, hozzáadom a fájlokat és újrakreálom az ISO-t)
    A másik, hogy egyszerűen egy import/export funkciót kellene beletenni a HBSF-be, és akkor be lehetne tallózni a feladatokat tároló állományokat.
    Ezt próbáltam, OS alatt működik, azaz van 2 fájl a C:\Program Files\Hasleo\Hasleo Backup Suite\bin\ mappában
    TaskConfig.xml és OperationLog.db (SQlite3 adatbázis), ezt a 2 fájlt kell elmenteni bárhova, aztán ha újra kell telepíteni az OS-t/HBSF-t, akkor csak vissza kell őket másolni a korábban említett mappába. Mondjuk ennek így önmagában "nagy értelme" amúgy nincs, mert ha nulláról kell visszaállítani mindent, akkor OS alatt és WINPE alatt is van lehetőség betallózni korábbi, akár különbségi mentést is, szóval inkább csak + infóként írtam le.

Új hozzászólás Aktív témák