- Azonnali VGA-s kérdések órája
- SONY LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kisgépkezelő
senior tag
Nem biztos, hogy azonnal megjelenés után, de azért többnyire megkapják a mezei felhasználók is a trialokat. Annyira nem vagyok oda az EA húzócímekért, úgyhogy én nem szoktam azonnal rohanni értük amint elérhető egy trial. Egyébként nem csak időkorlát van a próbaverziókban. BF1 triálban pl. a kampánynak csak az első fejezetét lehetett letolni függetlenül attól, hogy egyébként lett volna bőven idő többre is. Multizni persze lehet a fennmaradó időben.
-
B.Gaboo
tag
válasz
Kisgépkezelő #5 üzenetére
Ami access trialban megy, azt általában megjelenés után sem játszhatod előfizu nélkül.. hülyék lennének, annyi idő alatt kb. letolod a story módot. Szerintem ez így korrekt, én teljesen elégedett vagyok az access szolgáltatással, ha évente fizeted akkor az ára is nagyon baráti.
-
RyanGiggs
őstag
Köszi.
Már letöltöttem működik!
A passzok mintha javultak volna az előző részhez képest.
Erőteljesebbek, és nem állva várják a játékosok a labdát.
Így picit jobb, pörgősebb játékmenet lett. -
Kisgépkezelő
senior tag
Van Demó is, a szokásos pár csapattal, meg az egy játékmóddal. Nekem mondjuk általában ennyi elég is szokott lenni a FIFA-ból. Arra, hogy haverokkal sörözve lehessen játszani a TV előtt nekem bőven elég a demó is.
Van benne egy rövid ízelítő a sztorimódból is. Letölthető, játszható bárki számára. Meg van ez a trial, ahol a teljes játékot próbálhatod ki 10 óra erejéig, ez jelenleg csak az accessesek van. Gondolom a megjelenés után már mindenkinek elérhető lesz a trial is.
-
RyanGiggs
őstag
"Az EA és Origin Access tulajok már játszhatnak a FIFA 18 tíz órás trial változatával, a többieknek és a PlayStation 4 tulajoknak azonban még várniuk kell a végső kiadásra."
Tehát már egy demot sem lehet csak úgy kipróbálni??
Mi ez a hülyeség? -
TBMC
addikt
a szokásos... kötelező...
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5500 FULL-HD IPS Intel core i5-8365 16gb ddr4 256gb ssd windows 11
- NAGYKIJELZŐS HP 17col FHD / Intel i3-11generáció / 8gb RAM / 256gb SSD / Windows11
- PIROS Lenovo Ideapad Ryzen3-3250 IPS FHD 8gb ram 512gb ssd windows11
- HP Elitebook 850 G7 15,6" IPS FullHD i7-10610U 32GB RAM 512 NVMe SSD
- Ipad Pro 10.5" Wi-Fi+Cellular 25GB Space Gray, nagyon szép, Garanciáva
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest