Hirdetés
- DUNE médialejátszók topicja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen SSD-t vegyek?
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- E-book olvasók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- iPad topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
luciferc
őstag
válasz
Gregorius
üzenetére
Nem nem, én nem javasoltam a böngészős megoldást, csak jeleztem, hogy vannakn olyan általános célú eszközök, amik adott esetben sokkal általánosabban tudják azt, amit az abevnek kellene. Szerintem is jobb a külön program erre a célra (lásd korábban is) és nekem is a második megoldás szimpatikusabb.Az apeh nyomtatványok azért elég egységes és egyszerű szerkezetűek, sokkal sokkal kevésbé komplexek mint akár csak egy html dokumentum is, ezért nem értem, hogy miért gond ezt rendesen megcsinálni.
A dokumentációnál nem érdekel, hogy máshol is ez van. Az a cég pénzéből meg, ez meg az enyémből, ezért ha sehol máshol nem, az állami megrendelésű cuccoknál az alapos dokumentáció alapkövetelmény kell legyen. Mondom és követelem ezt mint egyszerű adófizető állampolgár.
Az USB kulcsot azért ritkábban hurcolja magával a mezei halandó, ugye? Mezei emberke évente egyszer bevall, néha ügyintéz, jól el van az otthon, nem életszerű, hogy egyszercsak délután fél kettőkor fejemre csapok, hogy "basszus, az ügyfélakapu kulcs, mennyire kellene most!". A cégeknél meg ugye eleve tilos csak úgy piszkálni az ilyen dolgokat, gondolom a trezor (értsd bizalmas dolgok) kulcsára is vigyáznak...
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 12 Pro 128GB gyári független új akku fizikai dual SIM!!!
- Samyang AF 85mm f/1.4 FE II objektív Sony E
- Eladó egy igazi ritkaság Dell UltraSharp 32" 8K Monitor - UP3218K
- eladó Dell U4320Q Monitor 42.5 " 3840 x 2160 (4K UHD)
- Új Bontatlan Lenovo ThinkPad P16v Gen2 Mobil Munkaállomás -50% Ultra 7 165H 32/1TB RTX 2000 8GB 30Hó
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 Pro 16 Gamer notebook - i7 13700HX 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB W11
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Lenovo ThinkBook 16 G6 Ryzen 7 7730U 16GB 256GB FHD+ 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest