- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- Kézikonzoltól a gamer PC-ig minden területet lefedne a Corsair új SSD-je
- Hidat épített az NVIDIA a hagyományos és a kvantumszámítógépek közé
- Villámgyorsan töltődhet be minden a PNY új SSD-jével
- A Kensington új terméke mindent megtesz, hogy kímélje csuklódat
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Milyen asztali médialejátszót?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Igen komolynak látszó tapipad fortyog a Hyper boszorkánykonyháján
- Autós kamerák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
AAAgold
senior tag
válasz
szarvasbogár
üzenetére
azért tápolásnál jól jött, valahol a bányákban vagy alagutakban volt egy rész, az ember kipöckölte az irányítót egy adott irányba, órákon keresztül tudták zúzni az (újratermelődő) ellent a karakterek és fejlődtek mint az állat

-
ldave
félisten
válasz
szarvasbogár
üzenetére
Nekem meg pont azért tetszett, mert mertek végre nagyon lépni, újítani a megszokott jRPG formulán. Egy Dragon Quest játéknél sose tennének ilyet, lásd a most bejelentett DQ XI. A harcrendszer ugyanolyan lesz, mint 30 éve is volt.
Meg szerintem nem nagyon kellett mozogni, legalábbis ha jól volt beállítva a Gambit, akkor magától kiválasztotta a megfelelő célpontot.Ráadul az FF XII Gambit rendszere ott van valahol a Dragon Age-ban, a Xenoblade-ben, szóval nagy hatása volt az utána érkező játékokra.
-
szarvasbogár
aktív tag
Oké akkor atb nem kell kiforgatni érted mire gondoltam..
A valós idejű rohangálás harc közben nagyon nem illett az addig megszokott rendszerbe. Nem is értem akik a régi részeken ill. a psx részeken nőttek fel, hogy tetszhetett nekik ez az új megoldás. Biztos csak én vagyok ilyen maradi és régi hangulathoz érzéshez ragaszkodó..
-
alevan
őstag
válasz
szarvasbogár
üzenetére
Ha az ATB-t nem tekíntjük körökre osztott harcrendszernek (mert nem az) akkor már nagyon rég nincs igazi FF a te logikád szerint (pl. a FFVI-ban sem ami a legjobb FF szerintem).
Abban igazad van, hogy a XII harcrendszere szarabb, mint a többi részé (mondjuk a VIII-as GF rendszer szerintem roszabb).
-
ldave
félisten
Nekem bejött a Gambit rendszer, de lehet hogy azért, mert akkoriban tanultam programozni is
A License Board-ot annyira nem kedveltem, a Job System-es megoldás jobb lett volna, csak az sajna nem jelent meg angolul. De a talán ha jön ez a remaster, akkor abban azt veszik majd alapul. -
nonsen5e
veterán
válasz
SunMount3r
üzenetére
Ha nem számoljuk bele az "adventurer / hero / warrior of light" saját karaktert az mmokban, akkor nekem is ott van a top3-ban.

szarvasbogár: Ezzel egyetértek, hiába jó máskülönben a játék, ez a harcrendszer nagyon nem jön be. Számomra egyáltalán nem zavaró, hogy nem körökre osztott, type-0, LR és amit láttam a XV-ből is nagyon tetszik, de ami a XII-ben van, az talán a legrosszabb FF harcrendszer amit eddig láttam.
Amúgy arra van opció, hogy megálljon a harc, amíg kiválasztod a képességeket, de, hogy kimerevedjen a képernyő fél másodpercenként amíg a menükben bóklászol az sem jobb dolog.
-
szarvasbogár
aktív tag
Nagyon jó a világa csodás a grafikája jó a story stb csak kár, hogy a harcrendszert cseszték el de telibe
számomra ez már nem FF mivel a körökre osztott állóháború volt az összes rész lelke attól volt az ami! Ez már NEM AZ! Nyilván sokan imádták és emelték az egekbe ahogy ez a meta összesítésen is látszik de legalább annyinál ki is csapta a biztit ez az "aprócska változtatás" az elődökhöz képest. Nekem nem vette be a gyomrom és kimondottan csalódott voltam. Még a 13 rendszere is sokkal jobb sőt...Félreértés ne essék nem fikázásnak szánom csupán egy régi szomorú sérelem kívánkozott ki

Azért jó, hogy újra jön mert vannak sokan akiknek örömet szerez és az a lényeg

-
alevan
őstag
Remélem PS3ra is jön. Ha csak olyan szinten, mint amilyen a X-es is bőven elég.
Csak lehetőleg az RNG ne legyen itt is elcseszve
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
ldave
félisten
válasz
SunMount3r
üzenetére
-
SunMount3r
nagyúr
Ashe, ennyi. Az eddigi legszerethetőbb FF karakter...
Még valaki? -
AAAgold
senior tag
hát nem is tudom - a XII vegyes érzéseket váltott ki belőlem - hatalmas világ és mégis, valahogy nem állt össze a játékélmény - valahol örültem, amikor végre véget ért
nem biztos, hogy a remaster-t végignyomnám
-
pkornel
aktív tag
Remélem pc-n lesz majd magyarítás

-
nonsen5e
veterán
A héten a Gamescomon meg majd bejelentik az FFXV felújítását PS5-re és Xbox2-re.
Avagy Episode Duscae remastered?
-
KaitouP
nagyúr
Ezaz!
De PS3 -ra is jöjjön... 
-
Sirandrish
legenda
Végre..azt hittem már hogy ezen a héten nem jön több Remaster

-
ldave
félisten
Ivalice az egyik legjobb világ, amit a Square valaha kitalált, szóval onnan jöhet bármi, legyen ez akár egy HD remaster is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen processzort vegyek?
- Parfüm topik
- One mobilszolgáltatások
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Battlefield 6
- Motoros topic
- Mégsem olyan jó ötlet a Mad Max mód: vizsgálódnak a Tesla ellen
- Diablo IV
- További aktív témák...
- PS 5 Portal // Számla+Garancia //
- Új, bontatlan dobozos, PS5 Slim Digital gép EA FC 26 játékkal, 2 év gyári Sony garanciával
- Új, bontatlan dobozos, PS5 Slim lemezes 1TB-os gép EA FC 26 játékkal 2 év gyári Sony garanciával
- Playstation 5 Slim Disc Edition 1TB, újra fémpasztázva, 6 hó garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Eladó Hori Split Pad Compact (Switch)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

számomra ez már nem FF mivel a körökre osztott állóháború volt az összes rész lelke attól volt az ami! Ez már NEM AZ! Nyilván sokan imádták és emelték az egekbe ahogy ez a meta összesítésen is látszik de legalább annyinál ki is csapta a biztit ez az "aprócska változtatás" az elődökhöz képest. Nekem nem vette be a gyomrom és kimondottan csalódott voltam. Még a 13 rendszere is sokkal jobb sőt...![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Még valaki?