Új hozzászólás Aktív témák
-
nonsen5e
veterán
válasz
SunMount3r #14 üzenetére
Ha nem számoljuk bele az "adventurer / hero / warrior of light" saját karaktert az mmokban, akkor nekem is ott van a top3-ban.
szarvasbogár: Ezzel egyetértek, hiába jó máskülönben a játék, ez a harcrendszer nagyon nem jön be. Számomra egyáltalán nem zavaró, hogy nem körökre osztott, type-0, LR és amit láttam a XV-ből is nagyon tetszik, de ami a XII-ben van, az talán a legrosszabb FF harcrendszer amit eddig láttam.
Amúgy arra van opció, hogy megálljon a harc, amíg kiválasztod a képességeket, de, hogy kimerevedjen a képernyő fél másodpercenként amíg a menükben bóklászol az sem jobb dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
- Everest / AIDA64 topik
- Path of Exile 2
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- iPhone topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen széket vegyek?
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elindult a One UI 8 frissítés
- DDR4 vs DDR5 vs DDR6 – melyik kell neked?
- További aktív témák...
- PlayStation 5 Slim Digital Edition - majd 2 év garancia - Csere PC-re
- Sony PS4 (FAT) CUH1116A alkatrészei eladók
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Steam Deck 512GB Unicorn Beetle Pro védőtokkal
- PlayStation 5 DualSense Controller - Death Stranding 2: On the Beach Limited Edition
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- iKing.Hu - Xiaomi 14T Blue Gyors, stílusos és megbízható 12/256 GB Használt, karcmentes,Gari
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest