Új hozzászólás Aktív témák
-
Hieronymus
veterán
Az Android Auto képes multimédia egység ezeket a problémákat automatikusan eliminálja.
A telefon kijelzője le van kapcsolva. Nincs melegedés és készülék feloldási gond. A hangutasításokkal is el lehet boldogulni.
Nyilván öreg járművekbe nem feltétlenül gazdaságos a beruházás. -
<Adamsky>
nagyúr
" ... visszahozzák a screen dimming funkciot, vagy legalabb adnanak egy AOD tamogatast ... "
Bocs, a tudatlanságomért, de én egyiket sem értem. Kifejtenéd?(#12) ooooobi
Az nagyon nem ugyanez. Ott a mobilt úgy kell beigazítani, hogy jó helyre kerüljenek a nyilak. Itt viszont a szoftver - elvileg - tényleg felismeri a környezetet, és "interakcióba lép vele"." ... a földre rajzol csíkot túl „alaposan” követik az emberek ... " - ezen azért hangosan felröhögtem. Utána - jobban belegondolva - pedig kicsit elszomorodtam. Úgy látszik sajnos tényleg itt tartunk ... az emberek egyre hülyébbek, amihez egyre nehezebb az okos készülékekkel alkalmazkodni.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Az egyelőre tesztfázisban lévő új funkció kiterjesztett valóság segítségével, a kamera képére rajzolt nyilakkal mutatja, hogy merre kanyarodjunk.
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Steam Deck
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Gitáros topic
- iPhone topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- OLED TV topic
- Politika
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- További aktív témák...
- Utolsó darab - 1M helyett - MacBook Pro Retina 14 M4 - 10C CPU / 10C GPU / 24 GB RAM / 1 TB - MAGYAR
- Eladó XD Design Bobby Hero Spring, Yellow laptoptáska
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256 GB titánszürke 3 év garanciával
- Sony A7III + 28-70mm FE 3.5-5.6 Zoom objektív
- Eladó egy használt MSI RTX 3060 Ti Gaming X 8GB LHR videókártya
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB ASUS GT 301 FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest