Hirdetés
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen asztali médialejátszót?
- Milyen videókártyát?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szerettél volna valami értelmezhetőt is mondani?
De most komolyan, legalább minimálisan próbáld már meg összeszedni a gondolataid. Esetleg pár vesszőt is kidobhatnál.Szépen leírtam, mi az ostobaság a nagy összeszövetkezésben. Választ nem kaptam rá, csak azt, hogy majd meglátjuk, hogy majd jól összeszövetkeznek. WTF?
-
Na de, ha a sárgák összefognak az arabokkal, vagy az indiaiakkal, esetleg mindkettővel, meg a sárgák mellett ott vannak az oroszok alapból, akkor vérbe fojtják ezt az egész bagázst. Kár, hogy mindkét bandát irányítja valaki, és azokat is irányítja egy kupac kopasz kukac. Mindig a fejétől büdös a hal.
Sok lesz a film vagy a játék.

A sárgák senkivel nem fognak összefogni.
Az oroszok nincsenek senki mellett, csak eladják a nyersanyagot annak, aki megveszi.
A sárgák régi ellentétben vannak az indiaiakkal. Ha India bárhová állna, az a nyugat lenne, de inkább kimaradna.Muszáj folyton ez az apokaliptikus halandzsa?
-
Én csak azt nem értem, hogy ha a világon mindenhol azt írják, hogy kísérletet tettek betörésre, esetleg azt, hogy támadás érte az IMF-t, akkor az itcafe miért írja, hogy feltörték? Merthogy nem úgy fest, hogy sikerrel jártak volna.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PlayStation 5
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fájhat Elon feje: mindjárt kész a Starlink-rivális
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Revolut
- Futás, futópályák
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- PS 5 játékok Konzolboltból garival. Beszámítás, csere van. 11 28
- Tesoro GRAM MX One (TS-G11UNL) mechanikus billentyűzet
- BLACK WEEK! Lenovo Thinkpad P15 Gen1, i7-10875H, 32GB/512GB, FHD/IPS, RTX3000 (6GB), garancia!
- Philips 43PUS8909 Ambilight 4k HDR 144Hz Gaming TV/monitor (5 hónap garancia)
- IRÁNY A KARIFA! Lenovo Thinkpad P15 Gen2, i7-11850H, 32GB/512GB, FHD/IPS, RTX3000 (6GB), garancia!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi