Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Milyen nyomtatót vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Logitech Z906
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
bolcsodal
addikt
Ha Steam-en megoldható, hogy a kölkömmel megosztok egy játékot, akkor itt is elvárnám ezt a megoldást.
Egyidőben nem használom a szoftvert két PC-n (Steam-en ilyenkor kirúg a saját gépemről, ha a gyerek használja a programot), tehát nem rúgok fel semmilyen EULA-t.
Mondjuk őszintén, nem nem szoktam az EULA-kat olvasgatni...de legközelebb meggondolom, és nem adok pénzt olyan játékért aminél kitétel, hogy csak 1 PC-re telepíthetem...ennyike.
Az egész vihar egy kanál vízben...látják hogy ez a jövő, és megy a hiszti. Tény, hogy nincsenek a szabályok még lefektetve, de ennek nem lesz jó vége szerintem.
[ Szerkesztve ]
They drew first blood....
-
nagyúr
Szerintem az ide írogatók többsége nagy vonalakban ismeri, mit tartalmaznak ezek a remek dokumentumok, viszont a többségnek van annyi esze, hogy ezeket ne tekintse szentírásnak. Egyrészt azért, mert a benne foglaltaknak egy része behajthatatlan, másrészt azért, mert helyenként necces, hogy ütköznek hatályos törvényekkel, és ebben az esetben az adott passzusok szart sem érnek - max. annyit, hogy lehet velük ijesztgetni a naiv felhasználót.
Nem kell minden szart benyelni, amit az amerikai jogászok kitalálnak.
"We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkCentre M710Q Tiny PC (G4400T 2core 2.9Ghz, 8 GB DDR4, 256 GB Nvme, WIN10)
- Eladó Gamer PC! ROG RTX 3060 12GB/RYZEN 5 5600/32GB RAM/500GB SSD
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Eladó 2020 Apple Mac Mini M1, 16GB RAM, 256GB SSD
- Ryzen 7 5800X / RX 6700 XT / A520M / 16GB vagy 32GB RAM 3600MHz / 256GB + 1TB M.2 SSD / 750W GOLD
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest