Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Logitech Z906
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
bolcsodal
addikt
Miközben megy a bullshit....
GFN founder memberships sold out in the EU and US.
Kb ennyire érdeklik a "zembereket" a "nagy" kiadók durcija...
They drew first blood....
-
bolcsodal
addikt
válasz #54625216 #227 üzenetére
Mondjuk ha nem akarnak jogi precedenst teremteni, akkor mégis a jogi osztályok dilemmáznak.
Egyetértek veled az eula-k esetében, csak a -game streaming" mint szolgáltatás teljesen új helyzetet teremtett.
Az NVidia nyomott áron kezdte, bármilyen áremelést a teszetosza, értetlenkedő kiadókra fogják ráhúzni.
Szerintem a látszat ellenére helyzetbe hozták magukat.
-
bolcsodal
addikt
-
bolcsodal
addikt
válasz #54625216 #218 üzenetére
Igen, így működik az szerzői jog, amit évtizedek óta próbálnak lenyomni a torkunkon, amióta széles körben vett internet megszületett. Amit azelőtt fektettek le, hogy a cloud-computing/storage még csak kósza gondolat sem volt. Az a szerzői jog, ami hatalmas csinnadratta mellett volt képes mégtöbb felhasználót a torrentoldalakra hajtani a közelmúltban.
Elég egyértelű, hogy ez a jogi struktúra ráncfelvarrásra szorul.
Az hogy a GFN-t se lenyelni, sem kiköpni nem tudják a jogi osztályok szerintem egy jó jel abban az irányban, hogy változtatni kell.
Ja, és itt most nem a milió dolláros szoftvert kéne felhozni példaként, hanem az akciósan öt-tíz-tizenöt dolláros, "mesterműveket".
Mindemellett, amíg a jogi csűrcsavar halad, addig kb 1-milló potenciális felhasználót lehet felbosszantani...
[ Szerkesztve ]
-
bolcsodal
addikt
Ha Steam-en megoldható, hogy a kölkömmel megosztok egy játékot, akkor itt is elvárnám ezt a megoldást.
Egyidőben nem használom a szoftvert két PC-n (Steam-en ilyenkor kirúg a saját gépemről, ha a gyerek használja a programot), tehát nem rúgok fel semmilyen EULA-t.
Mondjuk őszintén, nem nem szoktam az EULA-kat olvasgatni...de legközelebb meggondolom, és nem adok pénzt olyan játékért aminél kitétel, hogy csak 1 PC-re telepíthetem...ennyike.
Az egész vihar egy kanál vízben...látják hogy ez a jövő, és megy a hiszti. Tény, hogy nincsenek a szabályok még lefektetve, de ennek nem lesz jó vége szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
bolcsodal
addikt
Én még mindig nem értem miért kéne duplán fizetnem egy játékért, amit korábban már megvettem és egy virtuális szerveren futtatok....
Kicsit nekem úgy tűnik, hogy a csórikáim érzik a pénzszagot és befeszülnek duzzogva...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkCentre M710Q Tiny PC (G4400T 2core 2.9Ghz, 8 GB DDR4, 256 GB Nvme, WIN10)
- Eladó Gamer PC! ROG RTX 3060 12GB/RYZEN 5 5600/32GB RAM/500GB SSD
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Eladó 2020 Apple Mac Mini M1, 16GB RAM, 256GB SSD
- Ryzen 7 5800X / RX 6700 XT / A520M / 16GB vagy 32GB RAM 3600MHz / 256GB + 1TB M.2 SSD / 750W GOLD
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest