- Raspberry Pi
- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Hobby elektronika
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- ZIDOO médialejátszók
- Gaming notebook topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
sinick
senior tag
Sziasztok!
Egeret keresek és hajlok a Zowie EC1 EVO vagy EC2 EVO felé. Van itt olyan valaki, aki megvette és megbánta, hogy megvette?
Utoljára 2004-ben vettem a Microsoft optikai egeret és még a mai napig egér. Akkoriba az is rohard drága volt, de nem bánta meg. A Zowie-t sem akarom megbánni.
Köszi: sinick
-
sisakos
csendes tag
Én inkább maradok a régi jól bevált Logitech Mx 310-em nél
-
rii
nagyúr
ilyen képpel tudok már csak szolgálni az előttem szóló által közölt hivatalos oldal után (-: munkatársam konfigolása
-
nyunyu
félisten
-
Isee
senior tag
A Pearl LMX-5005 kifejezetten tetszik
-
devast
addikt
Csak én vagyok az aki szerint a Pearl az n+1. bóvli gémer egér ? Jó nagy számok hi-tech kinézet stb..... Ezzel szemben a Zowie... az tényleg gémer egér, jó optikával és megfelelő kialakítással.
tl;dr A Pearl az marketing, a zowie az igazi gamer egér -
he7edik.
addikt
Nem is tuttam hogy Heatont Emilnek hívják
-
törölt tag
Márminthogy ez lenne a felpörgés?
-
WolfheartGR
őstag
Nekem a két éves Logitech MX518-amon a soft feeling lakkozás (ezt szokták tévesen gumírozásnak nevezni), valamint a dpi állító gombokról a +/- jel, ami nem bírja a kiképzést.
A krómozásnak tűnő márkajelzés valamint minden más teljesen ok.Most, hogy így jobban megnézem a leváló réteget, marha ratyin néz ki a szentem, el kell követnem vele valamit...
-
Predator666
aktív tag
Nekem kicsit olyan erzesem van, mint amikor mindenki akar egy szeletet ugyanabbol a tortabol, de mar kezd unalmassa valni.
Kivancsi vagyok mikor erkezik valami radikalis ujdonsag, mint anno pl a forditott golyos egerek. Mint pl az apple erinteserzekeny egere. Illetve lattam mar olyat is, amihez egyaltalan nem is kell sik felulet.
Na ezekre lennek kivancsi mar vegre! -
rii
nagyúr
pfff ... 8 gombos? az is valami?
munkatársam úgy bekonfigolta a magic mouse-t, hogy csak ráteszed a kezed, és máris mindent letöröltél, elindítottál,. zoomoltál, felötötltöttél, letöltöttél, kikapcsoltál, megcsináltál.
vagy a klikk, a tap, meg a touch, vagy mi. ezeből lehet 1-2-3-4 újjas, különböző irányban.
győzd megjegyezni ... sztem minimum 50 kombó-szart rá lehet erőszakolni arra az egy egérre,
mindegy
az az egerek netovábbja -
F34R
nagyúr
a4tech mintás egrem is lekopott
gyártotott ez a Pearl előtte gamer egereket???, mert az 5000 dpi jónak hangzik de attól még lehet egy vacak szenzor benne
-
dudika10
veterán
válasz
Jim Tonic #10 üzenetére
Hát én az összes eddigi 2-3 évnél idősebb és nem anyagában festett egeret csak lekopott mintával láttam. Logitech MX518 vagy a steelseries wow-os egere, de nagyonrégi MS egeremről is lekopott az ujjak helye, vagy a logitech minta a V400-am tetején.
Ami nem anyagában színes csak festett az lekopik. -
Enton
addikt
Kiváncsi leszek erre a Peral-re. Így látványra elég jónak tűnik, de mindenképp megfogdosnám élőben is.
-
Srodney
senior tag
Marha nehéz lehet egér dizájnernek lenni hogy mindenkinek egyedi egeret tudjanak eladni,de ezek itt eléggé silányak,talán az elsőben van egy kis fantázia,vagy csak a praktikusság :S ...
-
shteer
titán
ezektől?
-
Archer
őstag
Lassan már mindenki egeret gyárt, legalább van választék de ez már a bőség zavara. Amúgy meg Logi vagy Razer, az a biztos
-
törölt tag
"szenzorja 5000 dpi-s felbontást kínál."
Ekkora vakítást... Max a hülye gyerekek gerjednek erre. Ahogy elnézem mindegyik Pearl egér szimmetrikus kialakítású.
Mit képzelnek ezek? Pearl? A nevemet veszik a tudtom nélkül? Hát, mindjárt perelek!
-
zazahoho
őstag
Pearl LMX-5005 jónak tűnik
-
bartucc
addikt
Nekem a tigrismintás és a hasonló egyedi egerek nem igazán jönnek be, de kinek mi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A Pearl és a Zowie Gear a játékosokat célozza meg, miközben a Trust megoldásai a szokásokhoz híven egyedi stílust képviselnek.
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- PlayStation 5
- Raspberry Pi
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
- Asztalos klub
- PR-Telecom
- Ford topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
- AKCIÓ! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Fractal Design Nano S 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest