Felpörög az egerek piaca

Az elmúlt hónap izgalmasan telt a játékos egerek megatesztjeivel, ám a gyártók a meglévő kínálatot folyamatosan bővítik, így új termékek lepik el a perifériák piacát. A Pearl és a Zowie Gear versenyzői a játékosoknak jelenthetnek alternatívát, míg a Trust újdonságai az állatok segítségét kérik.

Hirdetés

A Pearl LMX-5005 névre keresztelt egér lézeres letapogatást használ, aminek a szenzorja 5000 dpi-s felbontást kínál. A termék maximum 30g gyorsulásig üzemel pontosan, az aktuális beállításokról pedig egy LED ad felvilágosítást. A nyolc gombbal és egy görgővel rendelkező egér USB felületen kommunikál a számítógéppel. A 125 x 75 x 43 mm-es termék súlya 122 és 157 gramm között állítható négy súlybetét használatával.

Pearl LMX-5005
Pearl LMX-5005

Az LMX-5005 már elérhető a nagyobb webáruházakban. Az ára 30 euró, ami barátságosnak is nevezhető.

Zowie Gear EC sorozat
Zowie Gear EC sorozat

A Zowie Gear az EC sorozatba tartozó EC1 és EC2 jelzésű egereket mutatta be, melyeket a híres Counter-Strike játékos Emil 'HeatoN' Christensen közreműködésével tervezett a cég. A fekete és fehér színben érkező megoldások 2000 dpi-s optikai szenzorral dolgoznak, az adatokat pedig 16 bites csatornán, 1000 Hz-es frekvencia mellett, USB interfészen keresztül küldik át számítógépnek. Az öt gombbal és egy görgővel rendelkező egerek a gyártó állítása szerint öt évig is üzemképesek maradnak, még extrém terhelés mellett is.

Zowie Gear EC sorozat
Zowie Gear EC sorozat

Az EC1 és EC2 a kialakításban különbözik, így a vásárlók választhatnak az alig eltérő formák között. A termékek megjelenése augusztus közepén várható, az árcédula 60 euró körül alakulhat.

Trust Wildlife Mouse
Trust Wildlife Mouse

Végül de nem utolsó sorban essen szó a Trust „állatságairól” is. A Wildlife Mouse sorozat kisméretű egereket alkalmaz, melyek USB felületen keresztül köthetők a számítógépre. A két gombot és egy görgőt kínáló termékek kígyó, krokodil, tigris és hópárduc mintázattal kerülnek forgalomba. Az ajánlott fogyasztói áruk 8,19 euró lesz.

Azóta történt

  • Beviteli eszközök a köbön

    Bőrborítású Gigabyte egér, 3D szemüveggel is használható billentyűzet és egy klaviatúra kifejezetten a játékosoknak.

Előzmények

Hirdetés