Új hozzászólás Aktív témák
-
arn
félisten
akkor is a gpgpu miatt vettem, es 200 wattnal huztam meg a tdp limitet
igy igazabol teljesen mellekes szamomra, hogy jatekok alatt mit nyujt, jo ha egyket jatekot megnezek evente. iden cserelem majd alaplap, proci, stb egyetemben - harom eves lesz - most is hasonlo szempontok alapjan. a broadwell-e-t megvarom, meg a kov generacios gpukat.
nem volt vele kulonosebb problemam.
-
arn
félisten
nekem meg anno az amd azt igerte, hogy a mantle lesz az uberallat, es megvalt mindent. ezert vettem 270x kartyat anno. kernek rola cikket - csak hogy ertsd mirol beszelek.
de irhatnam a gpgput, etcetc - be nem valtott igeretekkel teli a padlas minden gyartonal, miert pont ezt emelted ki?
-
arn
félisten
nekem a szokasos sulykolasnak tunik, hogy az nv dx12 alatt nem jo es kesz, abu megmondta. most komolyan, mi volt ennek a cikknek a celja? nem derult ki belole, hogy lesz e dx12es drv vagy sem. semmi konkretum.
ps: arra en is kivancsi lennek, ki az a hibbant, aki egy ot generacioval ezelotti kartyan a jovobeli dx12es jatekok normalis futasat varja el?
-
arn
félisten
Napi nv fika hir... Hat igazan szemetseg, hogy a 2010es gpu nem tamogat mindent.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest