Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Azt irtam, hogy ami nulla, azt nem tudod ennyi idon keresztul illetve ilyen mertekben, pusztan marketinggel eladni.
Én nem azt mondtam, hogy a Google bármelyik terméke "nulla", csupán azt, hogy nem emelkednek ki számottevően a mezőnyből. Hatalmas piaci részesedésük éppen ezért többnyire a marketingnek köszönhető, és csak részben a minőségnek, hiszen a konkurencia sem (sokban) marad el minőségben, marketing terén azonban annál inkább.
UI: Sosem mondtam, hogy a marketing az ördögtől való, azt viszont nem fogadom el, hogy egyesek a piaci részesedést a minőség kizárólagos bizonyítékaként próbálják beállítani. Az ilyen "ami elterjedt az jó, ami nem elterjedt az biztosan tré" elvrendszert hihetetlenül naívnak tartom.
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Crypto Trade
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Milyen autót vegyek?
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Sweet.tv - internetes TV
- Autós kamerák
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- További aktív témák...
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2983
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest