Új hozzászólás Aktív témák
-
Dvix
senior tag
Már bánom h egy pár évvel ezelőtt pénzt adtam ezért a szar starcraft2-ért, csak h multizzak vele egy kicsit meg h lássam hogyan ér véget a story. Rohadjon el az egész "mobiljáték készítő" Blizzard a búsba.
Egyébként is ellepték az oroszok mert a CS:GO-n kívül ez a másik legfőbb szórakozásuk.
A többi játékukat ingyen kaptam Humble Bundle-ban, de 20 percre ki is próbáltam őket. Szerintem ezt az acc-omat is kitörlöm a francba mint az Epic-et
-
Silenzio
addikt
Az alfa verzió általában elég sokban meghatározza a játék karakterisztikáját, pl. a kamerakezelés és a fizika már jó eséllyel majdnem végleges benne. Itt mindkettő minősíthetetlenül gyenge. Később a játékmenet fejlődik elsősorban, csiszolódik, gyarapszik, bugokat purgálnak, scripteket írnak, új elemekkel turbózzák fel a mixtúrát, de az engine csak keveset kalapálódik. Persze vannak kivételek, olykor vissza is fejlődik a produktum.
-
saelin
veterán
Jó lenne egy Ghost pedig. De sajna nem sok esély van rá, mert a Blizzard is ráállt a multiplayer, live service üzleti modelre.
-
Bad Pritt
félisten
Nem is emlékeztem, hogy a trailerben Optimus Prime a narrátor.
-
GodGamer5
addikt
Ez egy alfa verzió...
Nagyon sajnálom, hogy törölték. Anno a Gamepodban olvastam róla, azóta fáj a szívem, hogy nem lett belőle semmi. Szerintem simán elővehetik még a Blizzardnál, kérdés, hogy fel tudnak e nőni a feladathoz? Mert az engine-jeik annyira nem komolyak és nem is éppen tps-hez valók. -
Silenzio
addikt
Ezt az alfát elnézve nem csoda, hogy nem lett belőle semmi. Elhibázott a koncepció, ha egy lopakodós tps-ben csak úgy bele tudsz gyalogolni a semmibe.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Villanyszerelés
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- LEGO klub
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Nintendo Switch OLED játékkonzol White
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
- 1TB SEAGATE SSD XBOX SERIES S/X
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1216A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070Ti 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest