Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
Egyáltalán nem magas az a labda. Ahogy írták alattatok, zárt rendszer. Nincs ár vírus. (Gyakorlatilag is 0%.)
Most lehet jönni a Play-jel, de éppen a múlt hónapban derült ki, hogy Egy népszerű app vírusos.A Google nem ellenőrzi a palyt. Ráadásul tavaly decemberben Kínában újra elérhető a Play, szóval gondolhatjátok mi lesz ebből. Sőt mondok még valamit. Ha ellenőrzi is, egyszer teszi meg. Tehát én felteszek egy OTP alkalmazást, vírusmentesen. Tételezzük fel, hogy én írtam. Majd egy frissítéssel hozzáteszek egy férget. Senki nem fogja ellenőrizni. Az Apple a frissítéseket is átvizsgálja.
Még hogy magas labda. Ja a hülyéknek.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- GoPro Ultra Wide Lens Mod - Hero 13 akciókamerákhoz
- Lucky Miner, Bitcoin Miner, LV07, 1TH/S, 25W fogyasztással, Win 3.125 BTC Bitcoin Crypto Solo Miner
- Lenovo Quectel EM05-G FRU szám: 5W10V25829 DELL WWAN DW5825e-eSIM WWAN modemek
- Gamer márkás erős kezdő alapgép - HP OMEN by HP Obelisk Desktop 875
- Whell stand pro Logitech
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358
- Bomba ár! Asus X540YA - AMD A8 I 8GB I 512SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓóóÓS!!! DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest