Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jöjjön csak remélem jó ára lesz...
-
eXodus
őstag
Mesterhármas.
ph: Készül a Google táblagépe
ma: Saját táblagéppel készül a Google
ic: Fél éven belül jön a Google-tabletKár h nincs Veletech, ott is hír lenne.
-
Kíváncsi vagyok hogy milyen lesz...Majd egy félév múlva Google Tablet vs. iPad 3 teszteket olvasgatunk...
-
törölt tag
' ki lesz az a gyártó, aki olyan hardvert tud kínálni, hogy a Google komoly szereplőnek számíthasson ezzel a számítógéppel.'
pont hogy nem a hw-t kell gyúrni. ezerszer le lett lépve az ipad vasban. de ez senkit nem hat meg ha nem alacsonyabb áron és ugyanolyan gördülékenyen valósul meg a dolog. meg lehet kérdezni egy ipad tulajt hogy mi van a burkolat alatt. nem fogja tudni, csak hogy bőven elég mindenre, nem röccen meg a rendszer, és tökéletes a folyamatosság, minden kézél van, és nem kell főzni a romokat hogy elérje amit akar. szoftveres optimalizálás kéne még jobban, csahát megértem hogy az ezrével legördülő ezerféle hw-ra ez lehetetlen...de pl az nv új csipjét addig nem engedtem volna készülékbe amíg nem enged ki fullhd tartalmat natív felbontásban hdmi-n... ez magában is olyan malőr ami szerintem megbocsájthatatlan. ha rágyúrnak legalább a saját cuccuknál erre és olcsóbb lesz mint az alma, akkor viszont applenél izzadni fognak, én már egy komolyabb árversenynek igazán örülnék
-
buherton
őstag
Az hogy mekkora lesz a verseny az elsősorban a fogyasztókon múlik.
Ez a cikk nem volt kint tegnap? Vagy csak én képzelődöm?
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Xbox Series X|S
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- ThinkPad T14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 7 165U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Asus STRIX GAMER PC! 5950X / X570 / RTX 3080 / 32GB 3600MHz/ 1TB NVMe! Beszámítok
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
- Dell 5050 i5 7500 8Gb RAM 128Gb SSD
- HP PROBOOK 445 G7 16GB/256/FHD/
- Ritkaság! Hibátlan! Intel Core I9 13900KS Processzor!
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával