- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen alaplapot vegyek?
- Asztrofotózás
- Egérpad topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Androidos fejegységek
Új hozzászólás Aktív témák
-
N-vidi-A
őstag
Nekem tetszik mindegyik, és az áruk sem "annyira" vészes, szép fekete!
-
törölt tag
Mikor először láttam a képeket a Lian Li topicban, akkor még nagy, ajtós ház párti voltam. Mostanra már az A05N tetszik leginkább, de nem is elsősorban a képek, hanem a specifikációk és a szöveges beszámolóid alapján döntöttem mellette.Azért ez már "elég jól" mutat az asztalon is.
-
Ijk
nagyúr
válasz
#72042496 #52 üzenetére
Lassan reklámdíjat kérek a Lian-Li-től.
Egyébként a cm-690-el volt az a gondom, hogy a földön nem fért el tőle a lábam, az asztalon meg bűn randán mutatott. Mindemellett belül elveszett az összes alkatrész (nem tudom kinek kell 4 optikai meghajtó meg 6 vinyó), ha pedig szállítani kellett, hoznom kellett a talicskát. Így azért szebben mutat a környezet. -
törölt tag
Nagyon szép ez a ház! Úgy néz ki én is rendelek egyet pár napon belül (magyarul kedden
), csak feketében. Most is Lian Li-m van, egy A71B, de az óriási. Változnak az idők, változnak a preferenciák - most olyan ház kell, ami fölé befér a nyomtatóm. Megaztán a fene sem akar már olyan nagy dögöt, mikor egy ekkorában is kényelmesen elfér minden.
-
Ijk
nagyúr
Igen az enyém
, itt találsz még képeket.
engusz: Majd egyszer kipróbálom, őszintén szólva mostanság nem kívánja a kezem a csavarhúzót. Mert akkor az elsőt is meg kellene fordítani, az meg már nem egy egyszerű meló. A gond, hogy a táp előrefelé fúj, tehát akkor visszaszívná a meleget az első. De ha arra gondoltál, hogy csak a hátsót fordítsam meg, annak nincs különösebb akadálya. -
Ijk
nagyúr
Az alumíniumház hatékony hőleadását én is alá tudom támasztani. Elég kicsi a házam, és kellően zárt is, mégsem melegebbek az alkatrészek mint anno a cm-690-ben, pedig az lyukas volt mint a sajt. Ellenben most terheléskor szinte meleg a ház burkolata, a 690-es pedig jó ha langyos volt. Itt egy kép amin látszik, hogy nem éppen a szellőzés bajnoka:
-
arthur3d
tag
Az, hogy külsőre szép-e vagy sem az egyéni megítélés, nekem pl. nem tetszenek. Üzleti megfontolásból talán érthető a cég, hiszen próbál minden szegmenst lefedni és egyre több vásárlót szerezni magának - acél ház, "copy-paste" - erről is megvan a véleményem...
Az alu házakról nekem sem volt sok infóm, egészen addig amíg nem vettem egyet. Súlya, rendszer beköltözés után kb. annyi, mint a régi acél házam üresen. Rezonancia nálam nincs.
Tudnék róla bővebben írni, vannak hibái is, amiket összeirogattam és majd képekkel is illusztrálva elküldök a Lian-Li-nek, bár ez nem túl sok. Kíváncsi leszek reagálnak-e majd rá.Mendentől függetlenül, számomra a Lian-Li név egyenlő volt az aluházzal, letisztult formavilággal, ledes csilli-villi nélkül...
A hőleadása valóban nagyon jó az alu háznak.
-
zed1983
őstag
Valahogy nem egy kategória az alu és az acél
Ráadásul az alu házak önmagukban képesek főleadásra, mikor megfogsz egy acél házat majd odafagy a kezed, ellenben az alu...inkább langyos, úgyhogy szerintem 2-3fokkal hűvösebb lehet egy alu ház mint egy acél, egy adott konfiggal...
De ha tévedek majd kijavít engusz... -
Ari18
őstag
Egész pofásak és végre elfogadható az áruk.
-
engusz
veterán
Ízlések és pofonok. Szerintem az alu házak messze elegánsabbak az acél-műanyagból készült társaiknál, amiket megszokhattunk. A könnyebbség szerintem nem hátrány. A rezonanciát el kell, hogy utasítsam. Általánosságban nem jellemző rájuk, de az igaz, hogy van egy-két típus, amire jellemző. Szerencsére a Lian Li korán felismerte ezt a problmát és nagyon jó oldallap-rözgzítéseket alkalmaz. (Nem csak "karmokat" akasztasz be, majd tolod a helyére az oldallapot, hanem kis rugós gömböcskék is segítenek abban, hogy valamivel jobban feszüljön.) A te Dragonod pont az anyagfelhasználás másik vége. Az lehet, hogy túlél egy atomtámadást is.
-
Hebry
senior tag
Valahogy egy cseppet sem tetszenek.
Miért jobb egy alu ház, mint egy acél?
Könnyebb, jobban rezonál, szerintem, mert én a dragonomból indulok ki. -
v.tom
őstag
Szerintem ezek jó házak. Megfelelnek átlagos igényekre. Inkább ezeket kéne eröltetni, mint a karácsonyfadíszes szarokat.
-
Pepe78
őstag
A Lian Li is próbál teret hódítani minden árkategóriában.
Asszem ez természetes.
Nem rosszak ezek. -
zed1983
őstag
Hát szerintem örülhetünk majd, hogy nem 30k felett lesznek...
-
Dyno
veterán
Hmmm.....nem rosszak, kimondottan bejönnek.
-
Ijk
nagyúr
Mi történt? Lian-Li be akar törni az alsóbb szegmensbe is? Acél ház, géppuskával kiluggatott előlap, kék ledes venti, kiálló vonalvezetés. Eddig nekem ők egyenlőek voltak a letisztultsággal, és az alu házakkal. Valószínűleg így is magas minőséget fognak képviselni ezek a házak, ha másban nem is, legalább szerelésben. Vicces, hogy olvasom, hogy négy új ház, de úgy tűnt aztán a képekről, mintha egyet 3x copy-pasteltek volna, mint négy tojás.
Nekem nem tetszenek, cm-690 helyett viszont ezt választanám (a nyeklő oldallap miatt). -
Biztos jók a kiírt árak?
-
engusz
veterán
Ezek inkább Lancool házak lesznek. Igaz, majdnem Lian Li.
-
FRENK1988
veterán
Az 58 és a 60 miben tér el egymástól?
-
jakobinus
tag
"PC-K56, PC-K58, PC-K60 és PC-K62 típusjelzésű új miditornyok acélból készültek"
Non Alu. -
Mercutio_
félisten
Már ekkora batárok is midinek számítanak
-
devast
addikt
Mondjuk azért, mert egy 5.25"-ös helyre kerettel beépíthető 3,5"-os és 2,5"-os cucc is, míg ez visszafele nem működik. Nem mellékesen az ilyen keretekkel a hűtést is (szerintem) jobban meg lehet oldani. Én azon csodálkozom, hogy raknak még 3,5"-ös kereteket a házakba... Ha sok 5,25"-ös van akkor a választás joga a tiéd, hogy mivel pakolod tele. Pl jelenlegi házam eleje 5,25"-ös slotokból áll, számszerint 11db
Borítója rácsos, porszűrős, mögötte meg 12 centis ventik. Legjobb dizájn.
-
Mr.Csizmás
titán
működő ventilátort kapott, viszont az utóbbinál a lapátkerekekhez kék LED-ek is tartoznak,
minden napra egy kékledes hírt!!
-
Eugene Roe
őstag
Ezt is megéltük!!! Tescos Lian Li házak, a képek alapján inkább megse születtek volna :S
-
luw2win
őstag
Mind alsótápos
-
Peti78
őstag
Nem értem miért van szükség annyi 5.25ös meghajtóhelyre.
-
Skizz
addikt
pisztolyt szorítottak lian li bácsi fejéhez, hogy ilyen olcsón adják a házakat?
-
Szép mindegyik, jól néznek ki.
-
alienpapa
senior tag
csúnya és csúnya és csúnya
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Négy új számítógépház érkezik.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest