- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen alaplapot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Riasztó topik
- Micro Four Thirds
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
"B"
tag
tetszik!!..de nem ennyiért..lejjebb kellett volna venni az árából..és nem is kicsit
-
simonzé
addikt
Ha egy gépben HD4500-as integrált VGA van, az semmilyen körülmények között nem érhet 300'000 Ft-ot.
-
rudi
nagyúr
HA, nincs zavaró fény. Viszont az esetek többségében van. Esetleg próbáltál már ilyen tükörmonitoros notit szabadban használni...? Nyilván azért találták ki, hogy kontrasztosabbnak, telítettebbnek, gusztusosabbnak tűnjön az ócska TN+film panel, de szerintem túl sokat áldoztak a használhatóságból.
-
kovacszk
senior tag
válasz
venember83 #38 üzenetére
-
Dr. Akula
félisten
válasz
venember83 #41 üzenetére
-
runner 125
nagyúr
válasz
andreasbee #15 üzenetére
A Toshiba alapvetően is "minőség/magasabb ár" kategóriát képviseli.
Üdv.M -
Napfénysüti
nagyúr
300K-ért sokkal inkább használt TP X300. Ez ennyiért katasztrofális.
-
Robixxx
csendes tag
-
Major Major
senior tag
És még pöcökegér sincs rajta. Pedig, ha minden igaz, Toshiba találmány...
-
^Clown
addikt
Fiatra ne írjuk rá, hogy Ferrari...
-
rudi
nagyúr
Hú, Te vagy az első, akitől azt hallom, hogy bejön neki a tükör
A fehéret a notebookos világba az Apple hozta be. Ha jól emlékszem a többiek valamikor az iBook G4 korában (2003-2006 között) vették először a bátorságot, hogy lekoppintsák. Mára az Applenek már csak egy - kifutó - fehér modellje van, a műanyag (polikarbonát) MacBook. Lassan a netbookoknál is kihalóban van ez a szín. -
zetecR
addikt
AZ egyetlen márka, aminek már a nevében benne van a hiba...
-
Azért ezzel a VGA-val, ilyen felbontással pofátlan egy árat szabtak neki.
Egyetértek a konklúzióval. -
ronson
őstag
A tükrös kijelző megítélése szerintem személyre szabott. Én pl. a mattól hányok.
De nem értem miért megy ki a fehér a divatból, hisz nemrég jött be. Nekem kimondottan tetszik.
-
Alchemist
addikt
Ezért a minőségért dráága, ráadásul könnyen koszolódó színben...
-
tuskooo
addikt
válasz
NagyVillany #25 üzenetére
Szvsz az msi és a Toshiba nem ugyanaz a kategória még azért, de egyébként teljesen igazad van, kb. 200 körül kellene adni ezt.
-
Porcupain
aktív tag
Ez az krómos gomb, nagyon occcó , igénytelen dizájnak tűnik.
-
NagyVillany
tag
Hühha szép gép, okos is, de az árát nem értem, talán most meg is tudom magyarázni miért:
azért is kaptam kedvet idekommentezni, mert épp ma jött meg 3db hasonló 13 colos noti( MSI EX300X ) hozzánk ahol dolgozgatok, telepítgettem őket, és sztem több szempontból is jobb mint a szóbanforgó toshiba.
Mindent tud amit a toshiba!! (4gb ram, 3mb core2duo, ujjlenyomat, e-sata stb..) (súly u.a., külsö méretek is majdnem egyformák, a portege 3mm el szélesebb, látszik is hogy vastagabb a káva) és még amiben jobb az MSI: pl erősebb 8 cellás akku, 2 mp webkamera, radeon HD3450 256 saját rammal, hdmi kimenettel, nem tükörkijelzövel....
24 hó garral, sztem szebb is, több színben is kapható, és nem 300 körüli árral hanem 178 bruttó.
Szóval az én szempontjaim szerint a toshi valamivel gyengébb, így pl az msi alá áraznám pl 160 ezer, de mivel a toshiba az drágább márka ígyhát oké legyen 200, és lehessen azt is megvenni windóz nélkül, szal marad a 199.9, kb ennyi pénzért reálisabb lenne.
stop.Szerk: ABE beelőztél amíg írtam, pacsíí
stop
-
ABE
őstag
"Csöppet" túlárazottnak tűnik ez a gép, nem igazán látom, hogy mi indokolja a 300e forintos árat. LED-es kijelzővel, erősebb akksival, kicsit alacsonyabb tömeggel már érthető lenne, de jelenleg tényleg 200e környékén lenne értékarányos. Ha odáig le fog süllyedni az ára, akkor már nem is tűnik annnyira rossz ajánlatnak.
-
durkonorbi
tag
Nem rossz gép, de:
- ennek tényleg nem sok köze van az igazi portege szériához...
- az ára magasabb mint kéne, de alacsony egy portege-nek: már ez is gyanús...
- aksija: hát ez az ami végképp borít....Szerintem ez egy rossz helyzetértékelés utáni reakció a subnoti és a netbookok, ill. megjelenő (?) amd köztes megoldásaira.... nem vagyok benne biztos, hogy okos lépés volt...
-
Retro11
senior tag
Nekem egészen az akkumulátor üzemidejéig nagyon tetszett a történet...
Pedig annyira csinos.
-
Skizz
addikt
Ennyiért komolytalan az egész.
-
littlelion21
addikt
Tükrös felületű kijelző...gratulálok.
Az árra meg inkább nem mondok semmit.Amúgy tetszik.
-
törölt tag
válasz
venember83 #16 üzenetére
Pontosan! Miért jó, ha a ins-del-home-end-pg up-pg down hatos "szét van robbantva"?
Nem értem, a hagyományos elrendezés a legjobb.
-
andreasbee
csendes tag
nagyon szép, bár drága. nekem is toshiba gépem van s imádom, nagyon jó minöségű cuccokat gyárt! de ennek a pici gépnek az az árcédula...
-
Teljesen egyetértek a tesztelőkkel: ez nem Portégé.
Egy U300-ról írok és az az érzés fogott el, hogy az általam használt notit formázták át a gyárban és adták ki más néven.
-
Ste
addikt
A króm gombok szörnye randák és még vastag is a gép
A színével még ki is békülnék -
Dr. Akula
félisten
Ezt a kiosztást kellene jó alaposan megfigyelnie a konkurenseknek!
Sztem meg inkább a ThinkPadek (és hasonló kategóriás HP / Dell / Fusi Lifebook business modellek) billentyűzetét. -
Prof01
veterán
Jó tudású és szép noti, de ennyiért sok. Nagyon.
-
venember83
nagyúr
Sajnos elég volt csak átlapozni a tesztet, túl sok sebből vérzik szegény Satellite, akarom mondani, Portégé. Valahogy manapság a minőség egyre inkább a háttérbe szorul, néha még a prémium kategóriás cuccoknál is.
nádasi: Satellite alkatrészekkel nem lesz a tartósság bajnoka sem.
-
WiZARD
addikt
argep.hu-n 269-től kezdődik...
én annyira nem érzem drágának. illetve inkább úgy mondanám, hogy többi hasonló noti is ennyibe kerül. (dell, toshiba)
SL, 1 év garis lenovo meg szerintem 1 kategóriával lejjebb van. -
nádasi
tag
Hát ez valóban érdekes. Talán a tartósság terén villanthat nagyobbat, mint a Satellite.
-
Stiky
senior tag
"Természetesen a kijelző felülete tükrös"
Az a baj hogy ez már - egy-két noti kivételével - tényleg természetesnek hat. Leszokhatnának róla igazán.
Vagy lehessen választani. -
orbano
félisten
szégyen, hogy ilyeneket produkál a Toshiba. főleg ha belegondolok régen mekkora notikat hoztak ki a portégé szériában
-
twollah
nagyúr
Eleg erosen fogott az arcedulan az a toll.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Kipróbáltuk a 13,3 hüvelykes kijelző köré épített Portégé M800-at.
- ThinkPad T14 Gen1 14" FHD IPS i5-10210U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- Új Dell 16 Inspiron 5630 FHD+ IPS i5-1340P 4.6Ghz 12mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- MacBook Air M1 (13", 8/256 GB) Szép állapotban, dobozával, töltőjével!
- Lenovo legion 5 gamer RTX3060 tgp130w 32gb ddr4 , 1.5 terra m2 ssd
- Eladó Lenovo Ideapad s145
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest