- OLED TV topic
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Radeon RX 9060 XT VGA-k az ASRock elképzelése szerint
- Gaming notebook topik
- Home server / házi szerver építése
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPad topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
idegen lény #19 üzenetére
Erre is van válasz természetesen de spoiler veszély, aki nem akarja tudni ne olvassa tovább.!!!!!!!!!
Van 4 rejtett videokazetta a játékban, ebből a Daughters nevű ad választ a kérdésedre.
Ott kiderül, hogy egy hatalmas vihar tombol nem messze a mocsárvidéktől, egy hurrikán, amiben egy rejtélyes hajó is elsüllyed ( valószínűleg Umbrella hajó, amin ismeretlen eredetű konténereket szállítanak, valószínűleg kísérleti alanyokkal együtt.) Jack az Apa környéket járva talál rá az eszméletlen Evelynre, akit egyből magához vesz és jósszándékúan hazaviszi. Nos Evelyn fertőzött és paranormális képességekkel bír, a hajóról származik. Innen már sejtheted mitől alakulnak át. Igazából perceken belül fertőzötté teszi az egész családot.
Tehát egy mondattal válaszolva Evelyntől indul a Baker család átalakulása. -
válasz
idegen lény #15 üzenetére
Na igen de pont ez a tulajdonság különlegességük, fertőzöttségük vagy nem tudom minek nevezzem.Ez ad az egyfajta egyedi kivételes képességet hozzájuk, ami miatt soha semmiben nem lehetsz biztos.
Eszméletlen érzés volt, amikor levágták a főhősünk kezét, ahogy átalakult a csaj arca, kifejezetten átéltem, amit elég régóta nem éreztem játék közben.Ehhez biztos hozzátett a belső nézet, amit végre mesterien alkalmaztak újra a stílusban az Outlast óta talán először. Szóval nyomott hagyott bennem, meg ahogy látom benned is, elérte a célját
Most így hirtelen az utolsó 2-3 Residentből nagyon semmit nem tudnék neked ide leírni, csak halvány emlékeket, de élményt, érzést, érzelmet nem igen, maximum azt hogy untam
Egyébként biztos meg lehetne azt a régi stílust is reformálni és folytatni. -
válasz
idegen lény #13 üzenetére
Nekem nagyon tetszett a VII.Sajnos a régi franchise stílusa kifulladt szerintem már és ez az új irány VR -rel megspékelve nekem bejött.
Nagyon féltem a 7 bejelentésekor, hogy megint valami megalázó és borzalmas Operation Raccoon City,Umbrella Corps,Revelations vagy az ennek az egész régi stílusú RE egymásra pakolásából született RE6 jön. Én úgy gondolom, lehető legjobb döntés volt. Szerintem egyáltalán nem gusztustalanabb, mint a resident első részei, csak az akkori technikai adottságok miatt azért ez annyira nem jött át. Én örülök neki, hogy valahol visszatértek a gyökerekhez és megint az alapvető érzelmeinkre próbálnak hatni. -
Jól néz ki, de mintha az előzetes képekhez képest márt most kicsit visszavették volna a grafikát, vagy csak ott volt sok a render. (vagy csak már üldözési mániám van, nem tudom, )DE mindegy is, a hangulata jónak néz ki, a grafika is szép így, várom nagyon.( ezt előrendelem szerintem )
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- OLED TV topic
- Synology NAS
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Playstation VR2 (PS VR2) + kontroller töltőállomás (garis 2026.februárig)
- 1TB SEAGATE SSD XBOX SERIES S/X
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest