- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
- Gigabyte alaplap topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple asztali gépek
- Milyen videókártyát?
- Milyen nyomtatót vegyek?
- OLED monitor topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
innen ez már csak 1 lépés: (fél perc alatt dobtam össze paint-tel, nem kritizálni!
)
-
mephi666
nagyúr
válasz
kecsetif #122 üzenetére
ez a "gémer" dolog kezd olyan lenni, mint kocsiknál a "classic" felszereltség... most hogy ment a 2-es számú kereskedelmi adó sztárkereső műsora, hirdették a főnyereményt, hogy x gyártó y modellje "CLASSIC" felszereltséggel... annyira mondták, hogy kezdett idegesíteni... mondtam asszonynak, hogy nyakam rá, hogy az 0extrás szériaváltozat lesz... és úgy is lett
ez a gémer dolog is hasonló... nagyon hangzatos, de kb semmi extra ezen kívül... :S
-
mephi666
nagyúr
belegondolva szívesen leülnék vele inni... a tét pedig a hw-állománya lenne...
a felhozatal pedig törkölypálesz és sör lenne... de akár bor is lehetne... abból is le tudok gurítani 2-3 üveggel gond nélkül
nekem attól kell sűrűn csövelni... a fehérbortól... 1-2pohártól már szaladgálni kell... sörből meg van, hogy 6-7üveggel lemegy mire rámjön
de szívesen megnézném, hogy a híres kvék-reflexein mennyit rontana 4deci jófajta 60fok körüli házi törköly
anno 6-7éve, amikor haverommal meg stréber évfolyamtársával 2napos hálópartit tartottunk akkor 1üveg cinzano után ültem le velük kvékezni, hogy hendikeppel indulhassak... így kicsit pontatlanabb lettem levegően railgunnal, de szívták azért rendesen a fogukat
2. szintű (bring it on?) botokkal alig bírtak el én meg azért daráltam rendesen... kb 3szor annyi fraggel végeztem, mint a 2. helyezett
megnézem már, hogy jutúbon van-e ennek a "texasi suttyónak" felvett meccse...
ui: találtam is
hát folyamatosan ugrálva mozog, de célzás közben csak oldalazgat... elég pontos a srác, de ilyen szinten már szerintem nem sok különbség van az emberek között...
-
mephi666
nagyúr
válasz
rootkiller #112 üzenetére
hehe... én magamból indultam ki
mert szerintem a fórumozók közül ha akárkit megkérdeznének, hogy mondjuk egy x ezer dolláros csekkért a nevét adná-e mondjuk a legújabb 2giga ddr2-vel megrakott sparkle pv-csodához, simán belemenne...
a srác meg akkor mondjuk a kfc után hazamegy a haverjaival, bambit isznak a tv előtt, xboxoznak és közben telifingják a szobát a jókis fűszeres grillcsirkétől és közben nagyokat vihorásznak
-
mephi666
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #91 üzenetére
uff... rendesen megkevertem a star trek szereplőit :S főleg, hogy isten tudja mióta nem láttam... akkor is német adókon
ha jól rémlik kirk sokkal korábbi részekben szerepelt, picard meg az újabbakban...
-
mephi666
nagyúr
szerintem a "texasi suttyó" most ébredezik és készül a spanjaival, hogy az xfx-től kapott pénzből kirámolják a legközelebbi kfc-t és mennek vegasba k.rvázni
én inkább szánalmasnak mondanám az egészet... amúgy szerintem ha közülünk bárkinek a nevét kérné egy hw-gyártó a termékéhez és meglibbentene a szemünk előtt egy csekket 5-6 számjeggyel (dollárban)... táncolva és nevetve írnánk alá a papírokat...
-
mephi666
nagyúr
ilyen kártyákhoz simán be lehetne tenni a napi borzasztó szóvicc blog bannerjében levő kirk kapitányt és jézust is
-
mephi666
nagyúr
aki kicsi quake-kel (1-2-3) kicsi gépen kicsibe akar játszani, annak jó ez a kicsi kártya
nekem is az a véleményem, ami az előttem szólónak: a 7600gt jó kis kártya volt... texasi barátunk helyében én x600gt alatti kártyákhoz nem adtam volna a nevem... csak tippelek, de szerintem ez a 9400gt dx9-es teljesítményben izzadna a 7600gt ellen... dx10-re meg olyan gyenge, mint krokodil ellen a légpuska
-
mephi666
nagyúr
hát épp tegnap szórakoztam a mk vs street fighter-el... hát ez tényleg fatality...
ennyi beragadt cuccuk van a low-kategóriában, amit ki kellene mindenestől nyomatniuk mielőbb?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Az XFX 9400 GT Fatal1ty Edition elnevezés egy félmagas kialakítású kártyát takar.
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 Pro / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest