Hirdetés
- CES 2026: Visszatér a legjobb Expertbook
- CES 2026: A legjobb volt, az is marad? Itt a Zenbook A14 második generációja
- CES 2026: akár játszhatunk is az Acer RGB lézerprojektorával
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mirman
őstag
válasz
macilaci78
üzenetére
A barátlistás érvelést elfogadom (az előbb elhangzott ott döglik a háttérbent viszont nem mert senki nem kényszerít hogy elinditsd mindet egyszerre) . Őszintén a barátlista meg se fordult a fejemben mint szempont mert világ életemben solo nyomtam mindent, de teljesen jogos a felvetés.

-
macilaci78
nagyúr
A barátlista kliensenként oszlik meg, emellett erőforrást is kér feleslegesen.
Kéne egy app, ami legalább a barátlistát összeszedi az egyes kliensektől, a mámor pedig az lenne, hogy a megegyező barátokat egyként kezeli, mint mos a google sms-szolgáltatása, hogy minden készüléken megvan az sms-folyam.
Ja és ha már itt tartunk: nem csak PC van a világon, a kliensek legtöbbjének van mobil appja is a social network jegyében, ott azért érzékenyebb az erőforrás felhasználására a júzer. -
laceszgamer
addikt
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Sok esély szerintem nincs rá, ha annyira akarták volna akkor bevállalják az elején, mire meg oda jutnak, hogy oké menjen Steamre is addigra tényleg a kutyát nem fogja érdekelne, aztán emiatt meg nem is foglalkoznak vele, hogy akkor ott is megjelenjen.
Bár belegondolva nincs ebben semmi meglepő, ha azt képesek voltak kiokoskodni, hogy a megszokott single RPG helyett csinálnak egy ilyen online cuccot amolyan vagy-vagy alapon...
-
Fitzgerald
veterán
Lesz ez Steam-en, csak majd akkor amikor már senkit sem fog érdekelni (Quantum Break-el ugyanezt játszották).
A már alapból szar, ergo relatíve alacsony érdeklődésre számítható játék nem jelent meg a legfontosabb online platformon.
Aztán amikor látták hogy lemaradtak a nagy cashgrabről (azért csak jobban fogyott volna a negatív fogadtatás ellenére is, ha a kezdetektől elérhető Steam-en) , akkor már késő volt. -
DirtyDave
csendes tag
Ön egy játék kiadó. Van egy belső fejlesztésű online játéka, amit csak a neve önmagában is elad. Rendelkezésére áll az infrastrktúra és a online market szoftver amiben értékesítheti és üzemeltetheti a játékát, vagy választhat egy harmadik fél által üzemltetett platformot. Mit tesz?
A, A saját platformomon jelentetem meg a játékot.
B, Szeretném oda adni másnak a bevételem 30%át. A másik platformra viszem. -
Béééla
őstag
Nem mindegy. Mindegyik k. kliens azzal indítja a napot, hogy frissít, a háttérben folyton ott döglenek, rosszabb esetben "aktívan dolgoznak a hekkek ellen". Nem akarok plusz egy valag pénzt arra költeni, hogy az összetákolt szarjuk ne egye meg a gépet. Nem akarok klienst, csak akkor ha leszedem a játékot, előtte-utána kussoljon.
-
Mirman
őstag
Értem a hőzöngés alapelvét hogy minek egy N+1edik kliens , de ha a játék tegyük fel véletlenül jó lesz akkor nem mind1? Nálam egyszerre 1 kliens fut és szerintem az összes használatban lévő kliens együttesen nem foglal 2gb-nal többet a lemezen. Úgyhogy annyira nem értem a kiadást . :/
-
törölt tag
+2GB RAM már csak a sok kliens miatt kell majd a PC -be

-
takysoft
tag
Hát akkor ez is torrentes lesz. Ahogy írták is....
Uplay, Steam, Origin, Bnet, GoG.... nem kell több... tényleg... -
saelin
veterán
válasz
laceszgamer
üzenetére
Ezt nagyon utálom Pc-n, hogy egy millió store-ban oszlik meg a gyűjteményem. Egyedül a Gog ami tényleg valamit nyújtani is tud a többiekkel szemben és neki látom is a jogosultságát.
Béééla
Ettől a saját store dologtól még az is jobb! -
Béééla
őstag
Inkább csináljanak klienst minden játékhoz, külön-külön, az még jobb lenne!
-
laceszgamer
addikt
Na legalább így már tuti, hogy ha kísértésbe is esnék, hogy kipróbáljam, lesz amiért biztosan nem fogom.
Steam, Origin, Uplay, Bnet, GoG. Ez az 5 is sok, nem kell még egy rendszer nekem.
-
Ryder62
őstag
Már elég szemét van fönt steamen, nem kell több.
-
duvi
nagyúr
Erre majd térjünk vissza egy év múlva
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
"...sem a játék, sem a béta nem lesz elérhető Steamen, kizárólag a Bethesda.netről lehet majd letölteni a PC-s változatot."
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Renault, Dacia topik
- Motoros topic
- SSD kibeszélő
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4125
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB / 36 hónap jótállással!
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Apple iPhone 14 Pro max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)