Hirdetés
- Hisense LCD és LED TV-k
- A VBIOS az oka a Radeon RX 9070 és az X99-es alaplapok inkompatibilitásának
- Fujifilm X
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen processzort vegyek?
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silenzio
addikt
Szaggat is high-on, ha 8-an jönnek rám. Szaggasson is. Mondjuk, jogos. Bár nem szép a játék. De itt nem szaggatásról van szó. Másfél percekre lefagy az egész gép. Alt+Ctrl+Delre sem reagál, semmire. Aztán megy tovább, mintha mi sem történt volna. Itt valami nem stimmel. Ez nem vga. Amúgy a Crysis 2 meg igen jól elfut a kis GT-n, pedig az egyáltalán nem olyan fapados, mint ez a Bioware "műremek".
-
wolfwood
csendes tag
Szerintem nem olyan vészes a grafikája, de majd a játék úgyis megmutatja magát amikor eljön az ideje.
-
Silenzio
addikt
Ez tök jó. Csak nem tetszik a grafika. Túl egyszerű. Túl színtelen. Mondjuk tegnap kipróbáltam a Dragon Age 2-t, az se valami szép. De legalább 10 másodperces beállásokat produkál 4 Ghz-es procin. Nem tudom mire vélni. Amúgy ez még hagyján, de az első is jobban tetszik külsőre.
-
Manbal
senior tag
Gány grafika... 5-6 éve még elment volna talán. Még szerencse hogy lesz egy pár tucat űber játék az idén PC-re, köztük 4-5 fényévekkel jobb RPGvel
-
-
nekem az első rész jött be a legjobban... 2 . az már valahogy nem... és ahogy látom a 3. rész az inkább a 2. at követi mint harcrendszerben mint minden másban
-
Asador
tag
A látvány lehetne szebb is... dehát végülis csak egy konzol átirat ez is ráadásul nem is mai egyerek...
-
Def26
félisten
Jó játék nagyon. Remélhetőleg lesz értelme kiadni pc -re még a következő részeket is (eladások).
-
Doki16
addikt
Pont a technikus vizsga kezdésének a napján
Nagyon nem lesz ez így jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- I7-11700K-Gigabyte Z590 Aorus Ultra
- Szuper áron eladó Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 Touch /Ryzen 5 PRO 4650U/16GB/256 SSD/FHD/IPS
- Bontatlan Lenovo ThinkPad T14s Gen 4
- Samsung UE40NU7192 101 cm / 40 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- LG 65NANO81T3A 165 cm / 65 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Emlékezetes gamer élmény, amit megvásárolhatsz VAGY akár ki is bérelhetsz! Akár rèszletre is!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest