Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- CPU léghűtés kibeszélő
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silenzio
addikt
Szaggat is high-on, ha 8-an jönnek rám. Szaggasson is. Mondjuk, jogos. Bár nem szép a játék. De itt nem szaggatásról van szó. Másfél percekre lefagy az egész gép. Alt+Ctrl+Delre sem reagál, semmire. Aztán megy tovább, mintha mi sem történt volna. Itt valami nem stimmel. Ez nem vga. Amúgy a Crysis 2 meg igen jól elfut a kis GT-n, pedig az egyáltalán nem olyan fapados, mint ez a Bioware "műremek".
-
wolfwood
csendes tag
Szerintem nem olyan vészes a grafikája, de majd a játék úgyis megmutatja magát amikor eljön az ideje.
-
Silenzio
addikt
Ez tök jó. Csak nem tetszik a grafika. Túl egyszerű. Túl színtelen. Mondjuk tegnap kipróbáltam a Dragon Age 2-t, az se valami szép. De legalább 10 másodperces beállásokat produkál 4 Ghz-es procin. Nem tudom mire vélni. Amúgy ez még hagyján, de az első is jobban tetszik külsőre.
-
Manbal
senior tag
Gány grafika... 5-6 éve még elment volna talán. Még szerencse hogy lesz egy pár tucat űber játék az idén PC-re, köztük 4-5 fényévekkel jobb RPGvel
-
-
nekem az első rész jött be a legjobban... 2 . az már valahogy nem... és ahogy látom a 3. rész az inkább a 2. at követi mint harcrendszerben mint minden másban
-
Asador
tag
A látvány lehetne szebb is... dehát végülis csak egy konzol átirat ez is ráadásul nem is mai egyerek...
-
Def26
félisten
Jó játék nagyon. Remélhetőleg lesz értelme kiadni pc -re még a következő részeket is (eladások).
-
Doki16
addikt
Pont a technikus vizsga kezdésének a napján
Nagyon nem lesz ez így jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Spórolós topik
- Ford topik
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- TCL LCD és LED TV-k
- Bibliai bőség a Tesla negyedik mestertervében
- További aktív témák...
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3259,100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest