Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Apple MacBook
- Projektor topic
- Levelek hullnak, hardverek érkeznek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silenzio
addikt
Szaggat is high-on, ha 8-an jönnek rám. Szaggasson is. Mondjuk, jogos. Bár nem szép a játék. De itt nem szaggatásról van szó. Másfél percekre lefagy az egész gép. Alt+Ctrl+Delre sem reagál, semmire. Aztán megy tovább, mintha mi sem történt volna. Itt valami nem stimmel. Ez nem vga. Amúgy a Crysis 2 meg igen jól elfut a kis GT-n, pedig az egyáltalán nem olyan fapados, mint ez a Bioware "műremek".
-
wolfwood
csendes tag
Szerintem nem olyan vészes a grafikája, de majd a játék úgyis megmutatja magát amikor eljön az ideje.
-
Silenzio
addikt
Ez tök jó. Csak nem tetszik a grafika. Túl egyszerű. Túl színtelen. Mondjuk tegnap kipróbáltam a Dragon Age 2-t, az se valami szép. De legalább 10 másodperces beállásokat produkál 4 Ghz-es procin. Nem tudom mire vélni. Amúgy ez még hagyján, de az első is jobban tetszik külsőre.
-
Manbal
senior tag
Gány grafika... 5-6 éve még elment volna talán. Még szerencse hogy lesz egy pár tucat űber játék az idén PC-re, köztük 4-5 fényévekkel jobb RPGvel
-
-
nekem az első rész jött be a legjobban... 2 . az már valahogy nem... és ahogy látom a 3. rész az inkább a 2. at követi mint harcrendszerben mint minden másban
-
Asador
tag
A látvány lehetne szebb is... dehát végülis csak egy konzol átirat ez is ráadásul nem is mai egyerek...
-
Def26
félisten
Jó játék nagyon. Remélhetőleg lesz értelme kiadni pc -re még a következő részeket is (eladások).
-
Doki16
addikt
Pont a technikus vizsga kezdésének a napján
Nagyon nem lesz ez így jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- 3D nyomtatás kiváló minőségben / számlával / akár 9 színnel / széles anyagválaszték,
- HP,15.6",250 G6,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)8-32GB RAM,256GB-1TB SSD,nagyon jó akku,Win.11,szép
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440H(fiz.4MAG!),8-16GB DDR4 RAM,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku,Win.11
- DELL Optiplex Micro 7010 - i5 13500T - 16GB DDR4 - 512GB SSD
- Fujitsu ,15,6",8.gen.i5,világító.bill, 4G LTE,8-32GB/256-512,jó akku,Win.11,szép
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3364
- Új Lenovo 14 Ideapad 5 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Kingston HyperX Renegade 2666MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Motorola Moto G32 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest