- Comptex 2025: Házak, tápok és kézikonzolok az Antec standján
- Computex 2025: Profi SSD-k, hűtők és más kiegészítők az Adata standján
- Computex 2025: Monitortól a tápegységig mindent megnéztük az ASRocknál
- Elkészült a zamatos hardverbifsztek
- Vezeték nélküli, láncba kapcsolható ventilátorok jöttek a Lian Litől
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Dell notebook topic
- Canon MILC: EOS R és M topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- CPU léghűtés kibeszélő
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
Te sík hülye vagy ha nem fogod fel sokadjára sem.
MÁS A JELLEMZŐ TARTALOM.
Ez a TV Mari néninek:Egy kurva nagy fej középen.
És most be ne vágj filmből hasonlót mert abban is van fej, csak nem az idő 90%-ában és legtöbbször nem teljes képre vágva. Filmben a "maradék" 90%-ban meg ott a nagytotál és normál, többszereplős jelenetek.Csak neked lefordítva: filmben az idő nagyobb részében kisebb embereket és ojjektumokat, nagyobb tereket látsz legtöbbször. Itt meg nem.
De lapozzunk ha ennyire szarul megy az értelmezés... én normálisan leírtam mire gondolok, látszik, hogy nem sikerül megérteni azt a pofonegyszerű dolgot.
És még egyszer: én is a nagyobb méretet preferálom csak azt az orbitális faszságot akartam cáfolni, hogy MINDEN esetben a MINÉL nagyobb kijelző a jobb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest