- Amazon Kindle
- Milyen TV-t vegyek?
- Hobby elektronika
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- OLED TV topic
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
calocsay
tag
Vidéken nem éri meg szerencsétlenkedni a Telekommal. 4-5 ezer között a Telnor 20-50Mbit netet ad ráadásul a huawei routerbe voip telefont is tehetsz és fillérekért beszélhet a nagyi. Hacsak nem valami völgy mélyén lakik, kizárólag mobilnetet használnék, megyeszékhelyen még a digit is rommá veri.
-
GaTToN1
csendes tag
Üdv!
Szeretnék érdeklődni, hogy érdemes-e váltani otthoni Telekom internetre. A mostani szolgáltató sajnos monopóliumban volt mostanáig. Telekom 3x gyorsabb sávszélt kínál ugyan annyiért, nem rég építették ki a hálózatot. A kérdésem lényegében annyi lenne csak, hogy stabil, szakadás/laggmentes-e stb. A válaszokat előre is köszönöm! -
cocka
veterán
válasz
gixxer-tomee #118 üzenetére
Hol van annak a pár városnak a listája? Linkeld már légy oly kedves! Köszönöm.
-
gixxer-tomee
aktív tag
Nagyon jó áron..aha.. Még faszább lenne, ha esetleg elérhető is lenne máshol is, nem csak pár városban.. Szart sem ér, ha nem tudom megrendelni. Nem egy utolso pusztán lakom, mégis csak 1 nyomorult 10Mbites adsl-t tudnának adni. Miközben a kábelszolgáltatóm meg 60Mbit-et. Eléggé sovány eredmény..
-
DoItYourself
addikt
Olvastam a hírt, pár napja felbontották az utcánkban a járdát, ma már visszatemetve az egész. 2db 100-as védőcsövet fektettek le, Hál-Épesek csinálják, ha jól láttam. Az utca egyik oldala telekom kábelnet családi házas, a másik társasházas, digi. X. ker., Gyárdűlő, tájékoztatás nulla, hogy ki/mit/miért épít, kordonszalagon telekommunikációs felirat. Jah, Fertő út is erőteljesen feltúrva.
-
MineFox54
őstag
Ide is jöhetnének basszus... Kecskemét mellett még mindig csak 10mbps-ünk van... 6-7 éve... Talán jövőre kapunk optikát, ezt hallottam egy Telekomos ismerőstől
-
Jose73
tag
Bp 23. ker, tavaly nyáron becsöngetett a DIGI, hogy jönnek, érdekel-e.
Mivel előtte (mióta eszemet tudom) Telekom volt, akiket hiába kérdeztem, hogy a papíron 120 Mb-es (valójában max 70-80) kábelüket mikor cserélik gyorsabbra, leginkább csak kacarásztak ("23 ker? Családi ház, lakóövezet? Kb soha")
Persze, hogy érdekel, két hét múlva már bekötve az 1 Gb (valójában 500-750 Mb között ingadozik, felfelé stabil 200 Mb), 6 forint/perces (minden hálózatba) IP telefon, + TV havi ~8500 körül (sokat telefonálok rajta).Amikor felhívtam a Telekomot, hogy köszi, de ennyi volt, a telefonos nőce kompletten meg volt sértődve ("Igen??? És melyik szolgáltatóra cserél, ha meg szabad kérdezni? És milyen sebességre? Micsoda?? 1Gb??És mennyiért?" stb.
A DIGI-s srác, aki behúzta az optikait, mesélte, hogy már régóta próbálkoztak a környéken, de a "Telekomos maffia mindig betett nekik.", bármit is jelentsen ez.
-
Vigilante
őstag
válasz
xPraetoriaNx #111 üzenetére
Hát itt végig, vagy már 10 éve 5/0,5 volt mindig is. A környéken pár utcában az orbán körül volt már pár éve 30/5-ös net, de csak azon a szűk részén a kerületnek. Zugliget, a zugligeti libegő felett 1 utcával.
Engem is meglepett, amikor a Star Citizen több, mint 20GB-ját lekapta 3 perc alatt.
De főleg a feltöltés, ami brutális változás. Csupán bő 400x gyorsabban dobom fel a dolgokat YouTube-ra.
-
xPraetoriaNx
senior tag
válasz
Vigilante #110 üzenetére
Ebben a legjobb az, hogy a 12. kerületnek is csak bizonyos részein, amit valahogy elfelejtenek közölni... Oké, én abszolút a kerület szélén-csücskében lakom (kinézek az ablakon, Vérmező kb 30 méter, és az már 1. kerület, illetve 4-5 perc séta a Széll Kálmán tér, ami meg már 2. kerület), szóval bármennyire is fáj ezt mondani, az még megmagyarázható, hogy nálam nincs Digi... De nézegettem a "melyik utcában érhető el" listát, és azt kell mondjam, a környéken igen sok utcában nincsenek még, vagy ha igen akkor hiányosan. Meg ahogy látom most visszább is vonultak, pár hete a "velem párhuzamos utcában" már fellelhetőek voltak (hiányosan, de akkor is), erre most az az utca megint nincs feltüntetve, még a legkisebb csomaghoz se, nemhogy a gigabitre... Szóval ez meg már a "false advertising" kategória lehet.
De amúgy igen, én is sok sok évig 10/0,5-ös nettel szenvedtem, már ez a 30/5 is nagy fellélegzés volt... Aztán nemrég voltunk "LANozni" egy jóbarátomnál, ahol 49 mb/s-el töltöttem le (és azért "csak" ennyivel, mert mindhárman töltögettünk egyszerre), majdnem elsírtam magam. (30 megabit az nem egész 4 mb/s)
Te merrefele laksz a kerületen belül, ha szabad kérdezni? Nem konkrét utcaházszám értelemszerűen, csak úgy nagyjából "környék szinten"
-
Vigilante
őstag
Megsúgom eddig 5/0,5 volt havi 5400-al 2 év hűséggel a telefosnál. Szal szerintem pont, hogy mi a XII. kerületiek bőven kiérdemeltük már ezt a netet.
Több, mint 50.000-en élnek ebbe a kerületbe is és fizetünk, mint a meszes, eddig a hulladék netért.
És ebből lett:
Valahogy 2016-ban ez szerintem elvárható. Romániában spec mindenkinek kb 3000 forint körül van a gigabit. Illetve a II. kerületben is a kiépülő DIGI gigabit szintén csak 2400 HUF.
-
cocka
veterán
-
cocka
veterán
válasz
Vigilante #105 üzenetére
Azt ugye vágod, hogy a digi 1000-es csomagja alsó hangon 4000 Ft 2 év hűséggel és tévé+telefon mellé?
Amiről te itt írkálsz az a 100/50-es legolcsóbb lannet csomagjuk 1 év hűséggel szintén tévé és telefon mellé.
Vagy ez valami urambátyám-féle nem publikus kedvezmény, amit te az 1000-es digidre kapsz?
Szal. csak három eset lehetséges:
1. Elnézted az árat.
2. Elnézted a sebességet.
3. Urambátyám kedvezmény. -
Vigilante
őstag
2400-at fizetek a digi gigabites netéért. Köszi telekom, majd max máskor!
-
vtechun
veterán
900 alatt kb. sose mértem
-
cocka
veterán
válasz
xPraetoriaNx #97 üzenetére
És mi újság van az olyan részekkel, ahol mindhárom nagy elérhető? Ott mi van a szolgáltatók érdekeivel? Nálunk elérhető a Trékom, a Digi meg a UPC is. Most akkor ássam el magam?
Meg a többi kisebb is, de azok nyilván nem rúghatnak labdába. Plusz ott a mobilnet, ami azért jobb időszakokban hozza a 70 megabitet.
És természetesen nem Budapest, csak egy megyeszékhely.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gainward Phantom RTX 5090 32GB (Bontatlan,Alza Garancia)
- GIGABYTE GTX 1050 OC 2GB videókártya
- Asus ROG Strix G15 G512LW - 15.6" FullHD 240Hz - i7-10750H - 16GB - 512GB SSD - Win11 - RTX 2070 8GB
- Gyári Apple tokok iPhone 12-13-14-15-16pm
- AKCIÓ! GAMER PC: Új i5-14400F (10mag/16szál) +Új RTX 5060 Ti +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- IPhone 15 128GB Zöld ÚJ! 12 Hó Jótállás!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest