- Apple MacBook
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Laptop takarítás otthon? Így csináld biztonságosan!
- Projektor topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
Nem azt mondtam, hogy nem megoldható xy módszerekkel, hanem hogy nem ez a szokványos eljárás. Az MS oldala, vagy maga a support ilyet vsz nem is nagyon ajánlana, mivel aszem már a saját tooljaik (lemezkezelő, diskpart) sem tudnak MBR - GPT között adatvesztés nélkül átkonvertálni.
Nekem az említett megoldás pont nem jó, mert ugye én az ellenkezőjét szeretném, ami macerásabb lehet. Magát a Windows 8.1/10 telepítőt be tudom pendrive-ról bootolni UEFI-ben és shift + F10 után parancssor is van. Csak ugye egy működő és pontos leírás kéne. Annyit már gányoltam, hogy simán átkonvertáltam GPT-re a lemezt, de az nyilván kevés volt a bootoláshoz...
Itt kéne külön EFI partíció, Windows Boot Managert hozzáadni a boot listához stb. Most visszakonvertáltam a lemezt MBR-re, aztán egyelőre elvan egy USB-s külső házban. Az adatokat majd lementem, aztán ha más nem megy, akkor marad a teljes költöztetés és UEFI szerinti újratelepítés. Csak ugye mindent elölről beállítgatni, minden programot feltelepíteni nem éppen kellemes...
Igen, amúgy valószínűleg a gyártó sara is és kicsit nonszensz. Többen mondták már ismeretségi körben, meg innen a fórumról is, hogy olyan nincs, hogy nem lehet belépni a BIOS / UEFI-be. De ezek szerint mégis...
Új hozzászólás Aktív témák
ph Már nincs egy teljes hónap a Windows 10 ingyenes frissítési időszakából, a vállalat marketingesei újra támadnak.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest